Buna ziua,
Am fost eliberat din functia de director adjunct al unui liceu, am contestat decizia de eliberare din functie care a fost anulata de instanta. Am cerut si revenirea pe postul detinut anterior dar instanta a respins acest capat de cerere. Actiunea a fost intemeiata pe art 8 din legea 554/2004 dar s-a judecat la litigii de munca unde dosarul a fost solutionat. Deoarece nici una din parti nu a facut recurs hotararea a deveit irevocabila prin nerecurare.
Acest lucru nu inseamna ca raporturile mele de munca cu liceul au incetat de fapt si de drept din momentul in care hotararea a devenit irevocabila?
Va rog frumos sa-mi raspundeti la aceasta intrebare
Va multumesc
Instanta nu il poate repune pe reclamant in functia de director adjunct deoarece trebuie sa fiu evaluat in mod legal de institutia abilitata in acest sens-Consiliul de administatie-
Ca urmare a eliberarii din functie m-am intors la scoala unde eram titular. Datorita faptului ca decizia de eliberare a fost anulata am facut cerere si la inspectoratul scolar pentru a fi repus in situatia anterioara dar deceaba.
Este o aberatie a instantei ... potrivit Codului muncii, la solicitarea salariatului instanţa care a dispus anularea concedierii va repune părţile în situaţia anterioară emiterii actului de concediere.
Si datorita faptului ca nu am facut recurs pentru a fi numit in functia respectiva iar hotararea a devenit irevocabila prin nerecurare nu inseamna ca raporturile mele de munca cu acel liceu au incetat odata cu ramanerea irevocabila a hotararii?
Legalitete?
Mihai Pop
Buna seara!
In februarie 2009 am fost demis din functia detinuata, am actionat in instanta si in februarie 2010 instanta a hotarat anularea deciziei de ... (vezi toată discuția)