avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Caut jurisprudenta
Discuție deschisă în Executare silită

Caut jurisprudenta

in legatura cu exceptia lipsei calitatii procesuale active a tertului poprit in cazul unei popriri dupa obtinerea validarii popririi!

Adica tertul poprit face contestatie la executare si am gasit ceva in

dezvaluiri.ro/jurisprudenta/2009/4097--contestatie-la-executare-taxa-judiciara-de-timbru-anulare.html

unde se cere admiterea acestei exceptii impotriva contestatiei la executare

Poate sa ma lumineze cineva mai mult? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2010
blmirela, utilizator
Buna ziua,

Va rog sa reverificati adresa de link deoarece nu este valida, si sa reformulati intrebarea, ca sa puteti primi raspunsuri la obiect.

Sa inteleg faptul ca doriti jurisprudenta privind admiterea exceptiei lipsei calitatii procesuale active a tertului poprit, in cazul formularii unei contestatii la executare sau...discutii pe marginea textului (ce ar fi trebuit sa apara in adresa de link), privind aceeasi exceptie?
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o legatura intre cele doua notiuni de "validare"? ctm ctm Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo legatura (deosebire, asemanare, etc.) intre notiunea de \"validare\" - asa cum este statuata in art. 14 din Legea ... (vezi toată discuția)
Bnr / dgfp terti popriti catalin2011 catalin2011 a) Cunosteti vreo speta / argumentatie in care BNR a fost validat tert poprit pe linga debitorul poprit \"\"Statul Roman prin MF\"\" deoarece in speta mea - ... (vezi toată discuția)
Validare poprire skorpyonull skorpyonull Sunt chemat (firma)in judecata intr-un dosar in calitate de tert poprit dosar in care se cere validarea popririi. In fapt am fost somat de executor in luna ... (vezi toată discuția)