avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BNR / DGFP terti popriti
Discuție deschisă în Executare silită

BNR / DGFP terti popriti

a) Cunosteti vreo speta / argumentatie in care BNR a fost validat tert poprit pe linga debitorul poprit ""Statul Roman prin MF"" deoarece in speta mea - executare silita - validarea popririi - Judecatoria admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a BNR – Sucursala C [ desi - Legea 312/2004: ""ART 27- Contul curent general al Trezoreriei Statului (1) Banca Nationala a României tine în evidentele sale contul curent general al Trezoreriei Statului, deschis pe numele Ministerului Finantelor Publice.]"" ? Respinge cererea promovata în contradictoriu cu aceasta parte ca fiind formulata împotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva (n-a sosit motivarea insa se pare ca argumentul ar fi fost ca BNR - sucursala C n-are personalitate juridica). Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de AFP (nu cunosc deocamdata motivarea). Respinge cererea ca nefondata.

b) Deoarece se incearca o alta abordare acum , am nevoie de spete / argumentare ca DGFP (unitate teritoriala a MFP) este debitor (anume ca poate fi executat silit prin poprire la Trezorerie sau prin sechestru (i)mobiliar) , in provincie , impotriva debitorului ""Statul Roman prin MF"
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
catalin2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)
Executare silita a statului roman prin ministerul finantelor catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Va rog suport juridic … In cadrul unei spete de executare silita a \"Statului Roman prin Ministerul Finantelor prin DGFP Cta\" (titlul ... (vezi toată discuția)
Rezultat proces marianiova marianiova Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 ... (vezi toată discuția)