Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 lei şi dobânda fiscală aferentă, ca fiind formulată împotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva. Respinge cererea de anulare a Decizie de calcul a taxei de poluare. Obligă pârâţii AFP Filiaşi şi AFM la plata în solidar, către reclamant a sumei de 1.771 lei, reprezentând taxă pentru emisiile poluante, achitată cu chitanţa seria TS8 nr. 4551956/06.07.2012. Respinge cererea de obligare a pârâtelor AFP şi AFM la plata dobânzii fiscale. Cu recurs, în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 02.11.2012.
Pagina 1
va rog sa-mi spuneti daca am castigat daca eu pe chitanta am 956 iar tribunalul a hotarat sa mi se dea inapoi 1771 de unde diferenta eu neplatind suma asta pe chitanta
Taxa poluare
botnaruelvira
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)