avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... rezultat proces
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

rezultat proces

Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 lei şi dobânda fiscală aferentă, ca fiind formulată împotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva. Respinge cererea de anulare a Decizie de calcul a taxei de poluare. Obligă pârâţii AFP Filiaşi şi AFM la plata în solidar, către reclamant a sumei de 1.771 lei, reprezentând taxă pentru emisiile poluante, achitată cu chitanţa seria TS8 nr. 4551956/06.07.2012. Respinge cererea de obligare a pârâtelor AFP şi AFM la plata dobânzii fiscale. Cu recurs, în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 02.11.2012.
Pagina 1
va rog sa-mi spuneti daca am castigat daca eu pe chitanta am 956 iar tribunalul a hotarat sa mi se dea inapoi 1771 de unde diferenta eu neplatind suma asta pe chitanta
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 09:34, 7 Noiembrie 2012
faceti o cerere de indreptare a erorii materiale, sau declarati recurs dupa comunicarea hotararii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere respinsa pop62 pop62 Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar taxa auto kip_as kip_as buna ziua , am avut un termen la recuperare taxa auto , am si avocat care ma reprezinta , si mi-a zis ca a fost respins dosarul , imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)