avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... respingere dosar taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

respingere dosar taxa auto

buna ziua , am avut un termen la recuperare taxa auto , am si avocat care ma reprezinta , si mi-a zis ca a fost respins dosarul , imi puteti spune in ce conditii se respinge un dosar si ce trebuie facut , avand in vedere ca am toate actele necesare va multumesc
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 16:28, 25 Ianuarie 2012
Daca vedem sentinta va putem spune de ce a fost respinsa cererea. Formulati recurs, mi-e greu sa cred ca veti pierde.
acesta este raspunsul de pe portal min.just. Solutie: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtelor DGFPJ Botoşani-AFP Săveni şi Administraţia Fondului de Mediu şi, pe cale de consecinţă, respinge ca inadmisibilă acţiunea reclamatului. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică. ce sa inteleg de aici ?? inca o data precizez ca nu sunt in tara
Chiar mi se pare o aberatie solutia instantei: adica DGFPJ Botoşani-AFP Săveni incaseaza banii, AFM ii foloseste dar ele nu au calitate procesuala. Mi se pare puerila motivarea dar trebuie sa intrati in posesia sentintei sa vedeti exact cum o motiveaza si sa o atacati cu recurs. Parerea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepþii procesuale respinse. pot declara recurs? edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Am pe rol un dosar de inmatriculare fara taxa (legea 9/2012) din 14.03.2013, cu toate actele necesare, avocat, timbre etc, pe 29.05 dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Rezultat proces marianiova marianiova Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 ... (vezi toată discuția)
Plangere respinsa pop62 pop62 Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in ... (vezi toată discuția)