avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere respinsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere respinsa

Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in instanta (parata) AFP Bistrita si trebuia AFP Beclean , Sentinta pronuntata- respingerea cererii cu drept de recurs. Ce pot sa fac ?
Cerere de indreptarea erorilor ref la paratele AFP Belean in loc de AFP Bistrita sau Intampinare (recurs) in care sa mentionez eroarea si sa anexez un set de documente depuse odata cu cererea pt AFP Beclean.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 09:24, 7 Februarie 2014
Sunteți sigur că acesta a fost motivul respingerii cererii de chemare în judecată? Soluția pe care ați scris-o aici este de pe portalul instanțelor?
Daca actiunea a fost respinsa pentru lipsa calitatii procesuale pasive a AFP Bistrita , nu mai puteti continua acest proces cu succes . Nu poate fi admisa cererea de indreptare eroare materiala iar in recurs nu se primesc cereri noi , cum ar fi introducerea in cauza a altei persoane. Astfel ca solutia este formularea unei noi actiuni in instanta impotriva paratului care are calitate .
Utilizatorul a scris:
Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in instanta (parata) AFP Bistrita si trebuia AFP Beclean ,

Au fost chemate în judecată mai multe pârâte. Prin urmare, cererea nu putea fi respinsă în întregul ei numai pentru că una dintre pârâte nu avea calitate procesuală pasivă.
Faceti alta cerere contradictoriu cu parata AFP locala, unde ati platit taxa de poluare.Consultati un avocet pentru ca actiunea ar putea fi respinsa din nou pentru anumite "lipsuri".Aratati si prima cerere impreuna cu Solutia pentru a vedea daca mai exista vreo sansa reala de castig....success!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Rezultat proces marianiova marianiova Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala romeoiasi romeoiasi In data de 12/09/2012 instanta de fond s-a pronuntat respingandu-mi actiune in instanta . Eu am chemat in snstanta doua parate. Instanta cand mi-a respins ... (vezi toată discuția)