avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare eroare materiala

In data de 12/09/2012 instanta de fond s-a pronuntat respingandu-mi actiune in instanta . Eu am chemat in snstanta doua parate. Instanta cand mi-a respins actiunea s-a pronuntat pe exceptia uneia privind calitatea procesuala pasiva, desi in chemarea in judecata am mentionat doua parate : DGASPC Iasi si CPC Iasi
Inca astept redactarea hotararii instantei de fond.
Cand sa depun cerere pentru indreptare si lamurire a sentintei pronuntate in data de 12/09/2012?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:28, 27 Octombrie 2012
Dupa ce primiti motivarea hotararii, fie depuneti cerere de indreptare a erorii ori declarati calea de atac prevazuta de lege ( mai repede asa pt ca pare o fi o greseala a instantei).

In mod normal instanta trebuia sa se pronunte asupra exceptiei si respingea actiunea doar daca constata lipsa de calitate procesuala pasiva a ambelor parate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o decizie a tribunalului si cum sa procedez la apel romeoiasi romeoiasi Anul trecut in 2011 am castigat un proces, ce l-am avut cu DGASPC - Iasi si CPC - Iasi, cu mentiunea definitiva si irevocabila. Anul acesta am chemat in ... (vezi toată discuția)
Sunt intr-o dilema ! Manole Dumitru Manole Dumitru 1). O speta, prin care este chemat in judecata un ex.judecatoresc X. citatiile pt. termenele care au existat pentru solutionare in toate, este nomilazat ca ... (vezi toată discuția)
proces pentru reincredintare minora sicorn sicorn Buna seara, am avut un proces pentru reincredintare minora iar la al doilea termen avocatul paratei a invocat lipsa calitatii procesuale pasive a mamei ... (vezi toată discuția)