avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refinantare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refinantare banca

Buna ziua. Am facut refinantare la o banca in ideea de a avea un singur credit(initial erau 3) cu o rata mai mica. Am luat de la banci extrasul cu sumele datorate si conturile in care s-au virat ulterior banii.Dupa o perioada de 3 luni m-am dus sa inchid contul la una din banci si am primit raspunsul ca datorez 2300 ron(echivalentul a trei rate)pentru ca pana acum rata s-a debitat din contul de credit in fiecare luna.In consecinta in loc sa am o rata mai mica trebuie sa platesc la doua banci cate 850 ron timp de 3 luni.Nu am fost instiintat in nici un fel asupra operatiilor ce se efectueaza in contul meu .
Este normal sa mai apar cu restante din moment ce suma ceruta prin actul emis de banca a fost virata in totalitate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 17:04, 30 Noiembrie 2010
Nu este normal. Daca aveti instiintarea din partea bancii si dovada ca ati platit in termenul impus de ei suma comunicata va puteti adresa Protectiei Consumatorului, sau daca ei nu va rezolva situatia sa deschideti actiune in instanta. Sunt cateva cauze castigate de altii aflati in situatia Dvs.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie nestinsa dupa refinantare elaradu elaradu Buna seara! Ma numesc Elena, am 45 de ani si sunt una din multele persoane care are o problema cu bancile.. In anul 2007 am facut un credit la [editat] pe care ... (vezi toată discuția)
Prins in capcanele bancilor robsorluc robsorluc in 2007 am luat un credit de nevoi personale in euro,in 2008 am refinantat creditul la o alta banca in lei,in 2012 sunt sunat deprima banca la care aveam ... (vezi toată discuția)
Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)