Buna ziua. Am facut refinantare la o banca in ideea de a avea un singur credit(initial erau 3) cu o rata mai mica. Am luat de la banci extrasul cu sumele datorate si conturile in care s-au virat ulterior banii.Dupa o perioada de 3 luni m-am dus sa inchid contul la una din banci si am primit raspunsul ca datorez 2300 ron(echivalentul a trei rate)pentru ca pana acum rata s-a debitat din contul de credit in fiecare luna.In consecinta in loc sa am o rata mai mica trebuie sa platesc la doua banci cate 850 ron timp de 3 luni.Nu am fost instiintat in nici un fel asupra operatiilor ce se efectueaza in contul meu .
Este normal sa mai apar cu restante din moment ce suma ceruta prin actul emis de banca a fost virata in totalitate? Va multumesc.
Nu este normal. Daca aveti instiintarea din partea bancii si dovada ca ati platit in termenul impus de ei suma comunicata va puteti adresa Protectiei Consumatorului, sau daca ei nu va rezolva situatia sa deschideti actiune in instanta. Sunt cateva cauze castigate de altii aflati in situatia Dvs.
Bafta!