Am un vecin care de ceva timp face mobila in propriul apartament, in fiecare zi incepand cu orele 7.00 se aud batai de ciocan si diferite zgomote de masinarii( flex, bormasina...). Unde pot face o reclamatie?
poate isi amenajeaza omul locuinta.
Ca sa faci mobila iti trebuie materie prima,PAL, USB, lacuri, vopsea, clei, si dupa ce termin o placa de PAL raman foarte multe resturi. Ati vazut la usa lui resturi de materiale? Cu cine urca el placile de PAL la etaj, presupun ca sta deasupra dvs. din moment ce va deranjeaza. Ati pus mana vreodata pe o foaie de PAL are cel putin 150 KG , cu cine urca el pe scari atata greutate. Sa nu mai debitati asemenea prostii ca va faceti de ras la militie sau unde va tot duceti.
Am si eu una sub apartementul meu care a facut zeci de plangeri la politie pe motiv ca eu fac mobila in apartament. O cretina , dezechilibrata psihic, am aflat mai tarziu ca este inregistrata la spital cu schizofrenie si tot auzea zgomote in capul ei de nebuna lasata in libertate. Au venit militienii la mine ani de zile ca fac mobila in casa , niste prosti si aia . Nu s-a gandit unul ca este imposibil asa ceva
Nu sunt nici dezechilibrata psihic si nici nebuna, stiu pentru ca toata vara face asa ceva in garaj si din cate mai stiu PAL-ul se poate cumpara taiat la dimensiuni.
oricum multumesc mult
:offtopic:
Vedeti ce mica-i lumea!
Aici s-au intalnit pe forum cei 2 vecini @Carmen91 si @praporgescu.
E bine ca exista aceasta posibilitate de a comunica.
Vecin absurd
alopici2005
am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)