avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul indemnizatie mama cu 2 jobburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul indemnizatie mama cu 2 jobburi

Buna seara,

sunt insarcinata si lucrez in 2 locuri. La unul dintre ele am cartea de munca, iar cel de al doilea este in invatamantul superior unde am contract pe perioada nedeterminata cu cumul extern. La ambele locuri de munca platesc toate contributiile. Intrebarea mea este: cand voi intra in concediu cel e 126 de zile si apoi cel de 2 ani, voi primi 85% din ambele parti sau numai de la cel unde am cartea de munca? Si in plus, stiu ca pentru cele 126 de zile trebuie sa duc un concediu medical. Dar eu nu voi avea decat un original. Pot sa duc la unul dintre angajatori o copie (simpla sau legalizata)?

Va multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Tonia30 , utilizator 18:34, 8 Decembrie 2010
Multumesc mult pentru toate raspunsurile!!
A inteles cineva, din ultimele balbaieli ale Guvernului, la varianta de un an cu plafon maxim de 3.400 lei, asta ar trebui sa fie 75% sau 85% din media veniturilor?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
Tonia30, utilizator
Este vorba despre 85% , dar se aplica diminuarea de 15% prevazuta de Legea nr.118/2010.... adica, este vorba de un procent de 72,25% din media veniturilor.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si doi angajatori rodicasuta53 rodicasuta53 Ptr o persoana care lucreaza cu contract de munca de 8 ore la stat si contract de munca de 4 ore la privat unde/cum se calculeaza concediul de maternitate??? ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal julias julias de astazi sunt in concediu prenatal.spuneti-mi va rog daca cei 85% primiti sunt din media veniturilor sau numai din venitul salarial mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal gabi1983 gabi1983 lucrez la o firma cu carte de munca norma intreaga si la o fundatie cu jumatate de norma si cu carte de munca;trebuie sa imi iau in ambele parti concediu ... (vezi toată discuția)