avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sanctionare director banca OUG 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sanctionare director banca OUG 50

Ca oricare alt jecmanit de banci m-am prezentat cu notificarile la banca in lunile august-sept, ANPC, tot tacamul.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Cum pot sa agat un director de banca asa impertinent pe urmatoarele motove: (As vrea sa il aduc la bara ca martor. Am si eu martori pentru cele afirmate)
1. Directorul Bancii cu greutatate mi-a inregistrat notificarile si asta foarte vizibil iritat.
2. Mi-a spus ca "recalcintrant" sunt doar eu si mai unul (subliniez ca m-am comportat foarte civilizat si am solicitat doar inregistrarea notificarii.Atat! Fara strigaturi, injuraturi, nimic de genul asta). Directorul dorind sa ma intimideze si sa imi arate ca doar eu sunt ciudat in toata societatea asta.
3. La ultima vizita imi spune franc ca "i se rupe de ANPC" la smulgerea mea a dialogului: "domnule director inainte de a va da in judecata am venit intr-un dialog firesc sa incercam sa gasim o cale de mijloc. Problema e marja impusa de dvs, la 9 %. Eu nu o vreau 1-2. Putem gasi o cale de mijloc, un 4% sau 5%. Astfel evitam amandoi procesele... etc" El inflexibil s.m.d.a
Ms!
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 10:35, 1 Decembrie 2010
Puteti explica ce intelegeti Dvs prin "agat"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie inventata vasile florin vasile florin Buna, Vreau sa ma ajutati va rog...o persoana pretinde ca mi-a dat o suma consistenta de bani in anul 2010,ca are extrase bancare...martori ... (vezi toată discuția)
Probabil unul dintre cele mai atipice cazuri de hartuire morala, abuz in serviciu RobinHood RobinHood Salutari membrilor de pe acest forum! M-am decis, destul de tarziu, sa va prezint, probabil, unul dintre cele mai neobisnuite situatii de la locul de ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)