avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatia muncii

ce contine un formular tip A1 si unde se aplica el
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 1 Decembrie 2010
daniel.ghimpu a scris:

ce contine un formular tip A1 si unde se aplica el



Formularul A1 este o declaraţie cu privire la legislaţia aplicabilă. Este util în cazuri în care s-ar putea să fiţi nevoit să dovediţi că plătiţi contribuţii în altă ţară a UE, în Islanda, Liechtenstein, Norvegia sau Elveţia.

În general, acesta este cazul lucrătorilor detaşaţi sau al celor care îşi desfăşoară activitatea în mai multe ţări simultan. Corespunde vechilor formulare E101 şi E103.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul a1 corciovei corciovei #-o lucrez in olanda cu acest formular si nu stiu prea multe despre asta .De cand a aparut acest formular sefii mei imi acorda un salariu de 1400euro ... (vezi toată discuția)
Legea e101 este obligatorie pt munca in constructii metalice mihaelacostic mihaelacostic As vrea sa stiu daca am nevoie de acel dosar e101 pt a duce la munca echipa de baieti in Austria si Germania pt a lucra in domeniul constructiilor metalice,si ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 cine poate sa imi explice mai in detaliu despre A1.SI DACA STIE CINEVA ,SE POT ELIBERA SI INDIVIDUAL?MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)