avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie - salariu; reluare in plata a pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie - salariu; reluare in plata a pensiei

Buna ziua .Conform ordonantei de interzicere a cumului de pensie cu salariul in sistemul bugetar am suspendat pensia si am optat pentru salariu care era in principiu apropiat .In bugetul pe anul 2011 se ia in calcul pentru bugetul de asigurari sociale salariul mediu brut de 2022.In cazul adoptarii bugetului in aceasta forma pensia mea in plata este sub aceasta valoare si conf.legii pot sa cumulez .Care sant procedurile de urmat ca presupun ca nu casa de pensii va reveni din oficiu desi asa ar fi normal .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:18, 3 Decembrie 2010
Veti face o solicitare in acest sens la casa de pensii pentru repunere in plata .
Multumesc domnule consilier
Buna seara, la ce ordonanta de interzicere cumul in sistemul bugetar faceti referire, va rog ?
@sch

Eu cred ca din eroare a scris "ordonanta" in loc de "lege". Uitati o discutie mai veche a domnului care pune intrebarea:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pentru persoanele cu studii superioare michelina1971 michelina1971 De ce la bugetari persoanele incadrate cu studii superioare ca debutant nu beneficiaza de salariul min de 1100 roni? In grila de salarizare, un economist ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu in sistemul bugetar buiavasi buiavasi in ce conditii se poate face cumul pensie cu salariu in sectorul bugetar? care este nivelul maxim al pensiei care poate fi cumulata cu salariul? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate pensie- salariu gaby56 gaby56 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma angajej in calitate de consilier juridic pe baza de contract determinat sau nedeterminat la Politia locala, ... (vezi toată discuția)