avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere concesionare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere concesionare

Buna ziua! As dori sa stiu cum ar trebui sa formulez o cerere la primarie pentru concesionarea unei suprafete de teren public in vederea deschiderii unei covrigarii. Nu ma prea pricep si n-as vrea sa ma intoarca de 10 ori de la ghiseu pe motiv ca nu am formulat cum trebuie cererea, mai ales ca doamnele de la ghisee nu sunt prea amabile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 19:02, 1 Decembrie 2010
Formulati o cerere simpla prin care solicitati concesionarea unei suprafete de X mp, indicand eventual si o zona.
Pe baza cererii prmaria intocmeste un studiu de oportunitate si daca considera cererea oportuna hotaraste scoaterea la licitatie publica in vederea concesionarii.
Daca se aproba scoaterea la licitatie, o sa va inscrieti la licitatie, depunand documentele care se vor stabili in caietul de sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare spatiu public avril_dor avril_dor Buna ziua. As dori sa concesionez o parcela de teren la periferia Iasului in vederea construirii unei cladiri in scop comercial (20 mp gen toneta) deoarece in ... (vezi toată discuția)
Concesiune uroiamitesc uroiamitesc As dorii sa va intreb pe cei cunoscatori daca stiti in ce conditi se poate concesiona teren extravilan daca limita proprietatii tale se afla la limita de ... (vezi toată discuția)
Atribuire directa sau obligatoriu licitatie teren? gillu gillu Buna seara. O societate are in concesiune terenuri domeniul public, piete. Este legal ca societatea sa atribuie direct unui comerciant un teren de 10 mp de ... (vezi toată discuția)