avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen revizuire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen revizuire

in cate zile se poate inregistra la litigii de munca ( curtea de apel) revizuirea ( cale extraordinara de atac) conform cpc?

Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 00:17, 3 Decembrie 2010
1) eram deja cu cererea inregistrata catre instanta - inainte sa se emita decizia de concediere....
2) revizuirea se face in 30 de zile de la pronuntare, apoi merge sa fac contestatie in anulare in 30 de zile de la comunicare? adica practic ele merg aproape paralel? asa se procedeaza corect? multumesc
3) trebuie sa astept sa se termine intai revizuirea ( care e de la pronuntare SI NU POATE FI INTRODUSA ALTCANDVA) si doar apoi sa introduc C.I.A.?
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - art.322 pct.1 si 7 raluca30 raluca30 Buna ziua, ma adresez specialistilor in drept cu rugamintea de a ma ajuta avand in vedere urmatoarea situatie: - litigiu de munca solutionat cu hotarare ... (vezi toată discuția)
Termen de exercitare a caii revizuirii avvaslui avvaslui As dori opini in ceea ce priveste momentul de la care se calculeaza termenul de o luna pentru revizuire. Astfel, impotriva unei decizii din apel s-a formulat ... (vezi toată discuția)
Revizuire decizie tribunal obiect fond funciar Adriana B Adriana B Desi am castigat in prima instanta, judecatoria admitandu-mi cererea de reconstituire a dreptului de proprietate in baza Legii nr. 18/1991, comisia locala a ... (vezi toată discuția)