avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecarea cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecarea cu copil minor

va rog sa imi spuneti daca fostul sot ia fost incredintata fetita de 6 ani jumate prin hotarare definitiva si irevocabila poate pleca cu fetita in spania sau in alta tara fara ca eu sa ii dau o semnatura ca sunt de acord pt ca oricum a facut in asa fel sa nu imi pot vizita fetita in programul de vizita dat de tribunal.el nu mai locuieste la adresa ce a mentionato la proces adresa din buletin .el locuieste cu fetita in petrosani iar eu mam casatorit in deva.am fost de nenumarate ori la petrosani sa imi vad fata dar nu am putut din cauza ca nu stiu unde sa mutat fostul sot.ultima oara am fost la politia din petrosani si am facut o plangere pt ca nu pot sa imi vad copilul .dupa o saptamana mi-au spus cei de la politie mi-au spus ca fostul sot locuieste la concubina lui.dar gebeaba ca nu iam gasit acasa.ce pot sa mai fac.eu vreau sa mi se incredinteze mie fata .pt.ca el nu are o scoala femeia cu care locuieste nu inteleg de ce are ia grija de fata mea si el e mai mereu plecat.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:08, 1 Decembrie 2010
avand in vedere cele mentionate de dvs. puteti formula o cerere de reincredintare minor, pe motiv ca s-au modificat conditiile pe care instanta le-a avut in vedere la pronuntarea primei hotarari. Va recomand sa va angajati un avocat!
Fostul dvs. sot nu are nevoie de acordul dvs. pentru a parasi tara cu minora, pentru ca aceasta i-a fost incredintata spre crestere si educare si din acel moment tatal este reprezentantul legal al minorului.
Daca doriti sa va fie dvs, reincredintata minora este necesar sa promovati pe rolul instantei o actiune de reincredintare minor.
Nu va fi usor sa obtineti reincredintarea minorei, pentru ca va fi necesar sa aduceti probe din care sa rezulte ca s-au schimbat imprejurarile avute in vedere de instanta la luarea masurii de incredintare a minorei.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului la tata ContSters179554 ContSters179554 va rog sa ma sfatuiti ce pot face pt ca copilul ia fost incredintat fostului sot si el sta impreuna cu minora si concubina la petrosani,iar eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Program de vizita in strainatate arramona arramona Buna ziua. Va rog sa-mi da-ti si mie niste sfaturi.Mama unei minore de 4 ani vrea sa-l de-a in judecata pe fostul sot pentru a obtine un program de vizitare a ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)