avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... teapa pe okazii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

teapa pe okazii

am vrut sa fac un schimb cu un baiat,el trimitandu-mi o camera foto si eu trebuia sai trimit un telefon la schimb..si ma gandeam sa nu-i mai trimit nimic.pot sa patesc ceva?
Cel mai recent răspuns: just_vip_fan , utilizator 10:06, 2 Decembrie 2010
Ati primit camera foto?
Daca depune plangere cu siguranta o sa te saturi sa dai cu subsemnatul.
Da, puteti fi acuzat de inselaciune in conventii .
Ceea ce faceti dvs. pe okazii - se numeste contract de schimb sau de vanzare , iar in caz de neexecutare a obligatiei dvs. cealalta parte se poate adresa politiei pt ca dvs sa fiti tras la raspundere , sau instantei de judecata , dupa caz , putand cere inclusiv daune materiale .
Parcurgeti cu atentie cate persoane se plang de metoda/site ,de practica pe care si dvs intentionati sa o materializati
Neasumare/neexecutarea obligatiilor asumate prin contractul de schimb incheiat cu tertul interesat,ii da drept legal acestuia sa sesiseze autoritatile, in vedeerea identificarii faptuitorului si dispunera masurilor necesare astfel incat acesta sa raspunda pentru faptele sale ,intentionat si premeditat intreprinse
si daca ii trimit un colet prin posta si nu ii pun nimic in el si il deschide acasa?normal e cuvantul meu contra cuvantul lui..mie camera mia trimiso si nu stiu ce sa fac sa o iau de la posta sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eterna problema a tepei pe okazii images images Nu o pot numi teapa, mai repede minciuna cu intentie, insa pe scurt relatez intamplarea: am avut listat pe okazii un produs si, la un moment dat, m-am trezit ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau frauda ?!? tabooo tabooo Tin sa mentionez ca sunt utilizatorul siteului de licitatii binecunosctu okazii iar de curand am licitat pentru un telefon. Toate bune si frumoase pana cand am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune desi sunt nevinovat... flo1990b flo1990b Prin data de 20.12.2013 am cumparat doua telefoane mobile de pe okazii cu un pret total de 350 lei de la un vanzator din alt judet,telefoanele au fost trimise ... (vezi toată discuția)