avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Referitor la institutiile publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Referitor la institutiile publice

Buna ziua!Printr-un normativ emis de GMN Galati am fost informati in ceea ce priveste obligativitatea selectarii colective a deseurilor conform legii 132/2010. A.F.D.J. R.A GALATI este regie autonoma sub autoritatea MTI.A.F.D.J se autofinanteaza dar primeste partial bani si de la guvern.In aceste caz AFDJ poate fi incadrata in sfera institutiilor publice.
Astept un raspuns in acest sens. Va multumesc.
A.F.D.J. R.A GALATI este regie autonoma sub autoritatea MTI.A.F.D.J si are capital integral de stat. Bugetul sau este format din venituri ale regiei, completate variabil din bugetul statului. In aceste caz AFDJ face parte din sfera institutiilor statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediere colectiva man2014 man2014 Buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca la concedierea colectiva din care am facut si eu parte, pot invoca OUG 98/1999, completata de 49/2002 care se refera la ... (vezi toată discuția)
Oug 98/1999 - mai este valabila ? brosky brosky Buna ziua, Exista OUG 98/1999 care reglementeaza conditiile si cuantumul salariilor compensatorii intr-o unitate. Mai este valabila ? Codul Muncii ... (vezi toată discuția)
Companie cu capital integral de stat doreste achizitionarea unor ... crismarinescu crismarinescu Companie cu capital integral de stat doreste achizitionarea unor servicii juridice? Mentionez urmatoarele societatea : - are in organigrama jurist - nu ... (vezi toată discuția)