avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fuga de la locul accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fuga de la locul accidentului

buna ziua luni 28 nov am lovit un audi aflat intr-o parcare i-am spart un stop si pt ca m-am speriat am fugit de la locul accidentului si ieri 1 dec a venit proprietarul masini spunandu-mi ca cineva i-a spus ca eu i-am lovit masina..acel cineva nu imi stia tot nr masini..omu cu audi si-a reparat masina si mi-a zis sa mergem azi la politzie sa dau o declaratzie cum ca eu i-am lovit masina...mentzionez ca am negat totul de frica ca imi va suspenda permisul au trecut 3 zile de la incindent ce e de facut sa ma duk cu el la politzie sa-u sa-mi vad de trb pt ca el si-a facut masina?ast un raspuns multzumesc:(
Cel mai recent răspuns: paulHD , utilizator 21:25, 2 Decembrie 2010
Se pare ca propietarul pagubit si-a reparat masina fara a avea o autorizatie de reparatie ceea nu este tocmai legal...B-)
Nu cred ca-i convine sa mergeti la politie dupa ce si-a reparat stopul. Poate faceti un compromis, platiti reparatia si ramaneti doar cu aceasta paguba materiala:)
Sa fiti mai atent pe viitor.
L.C.
Sa mergeti la societatea dea sigurare la care aveti incheiata asigurarea RCA, impreuna cu proprietarul autoturismului lovit, si completati formularul de constatatare amiabila. Nefiind victime nu trebuie mers la politie.
Daca iti gasesti masina lovita in parcare, te duci la politie si declari acest lucru si primesti dovada de reparatie. Pe de alta parte, nu cred ca in cazul de fata cineva se gandeste sa aplice deviza "Si batut, si cu banii luati". Eu nu cred ca pagubitul a facut vreo ilegalitate. Si mai este o chestie, daca se doreste se poate face o analiza tehnica pentru a se face dovada vinovatiei celui care a lovit masina, sau pot exista martori.
Eminescu spunea: "Cel mai mare pacat al oamenilor este frica, spaima de a privi in fata si de a recunoaste adevarul".
omul a fost la politzie si si-a declarat masina lovit iar apoi si-a facut-o din bani lui.politzia nu m-a cautat..am vorbit cu domnu si mi-a zis sa mergem la politzie sa dau o declaratzie si el vb cu politia sa nu-mi retzina permisu...
are un martor..dar martorul lui cand m-a vazut azi a zis ca eram cu mult mai mic de inaltime si aveam si sapca in cap..eu nu am purtat niciodata sapca..dar imi cunoaste masina...

Alte discuții în legătură

Premis retzinut,amenda si asigurare paulHD paulHD buna!am o nelamurire..am lovit o masina acum cateva zile am fost la politie si mi sa retzinut permisu pt ca nu m-am prezentat in 24 de ore si mi sa dat o ... (vezi toată discuția)
Accident ady492 ady492 masina era parcata si am fost lovit de o alta masina la politie sa constatat ca soferul masini care ma lovit avea o alcolemie de 0,35 in aerul expirat si ... (vezi toată discuția)
M-a lovit o persoana care avea carnetul suspendat Kl4rys Kl4rys Buna ziua! Circulam pe un drum judetean, un tip a iesit de pe o ulita din stanga mea. Ne-am lovit, nu au fost vatamari corporale, ne-am inteles sa facem ... (vezi toată discuția)