avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata taxa radio
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata taxa radio

Buna ziua ,am un SRL din 2009/aprilie , cu sediul in propriul apartament .Platesc taxa radio odata cu factura ENEL ,am fost somata sa platesc taxa retroactiv pe 2 ani de catre o societate de recuperari agreata de SRR ... este corect ,exista am inteles o decizie a curtii constitutionale din 2009 ,multumesc Maria Iorgus
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:59, 2 Decembrie 2010
Nu mai trebuie sa platiti taxa radio ca S.C. , chiar daca va trimit notificari dar nu au ce sa va faca.
Doar persoanele fizice o mai platesc .
Dupa ce am castigat procesele impotriva lor in fond si recurs, acum au depus in unul din dosare cerere de contestatie in anulare.Nu au ce face, sincer!
Nu platiti nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa radio tv de catre microintreprindere care are sediul social in apartament irinab79 irinab79 Buna ziua, Nu stiu daca am pus intrebarea in forumul potrivit... Am primit ieri o instiintare din partea societatii Radio Romania pentru plata taxei ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio vornicu lumi vornicu lumi va rog sa-mi spuneti daca un srl care are sediul social in locuinta parintilor si care este in functiune, dar nu are activitate(se poate dovedi cu ... (vezi toată discuția)