avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare post contractual in functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare post contractual in functie publica

va rog sa-mi spuneti care sunt pasii care trebuiesc intreprinsi pentru transformare post contractual in functie publica
va multumesc
Cel mai recent răspuns: janina drula , utilizator 10:11, 3 Decembrie 2010
[ link extern ]
Gasiti acolo pasii care trebuie urmati.
buna ziua, acum 2 saptamani persoanl am facut demersuri pentru transformarea
postului din personal contractual in functie publica .
daca doriti sa va explic si sa va trimit ce acte va trebuie ,scrieti-mi pe janina.drula@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare personal contractual primarii in functionari publici taut taut As dori sa stiu daca in 2010 personalul contractual din primarii pot deveni functionari publici si pasii care trebuie urmati pentru a se realiza acest lucru ... (vezi toată discuția)
Cum se transforma un post din contractual in functie publica? care sunt pasii? opopa62 opopa62 Ma numesc Oana Popa lucrez la o institutie bugetara serviciu deconcentrat.Mentionez ca institutia unde lucrez este ordonator tertiar iar ordonator principal ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual in functionar public ALavinia ALavinia Am fost angajata ca analist programator la SPCLEP din 2007, iar din august 2017 primaria mi-a schimbat încadrarea facandu-mă inspector de specialitate, asta ... (vezi toată discuția)