avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post personal contractual

Lucrez la o primarie ca si personal contractual pe ssd.Am absolvit studiile de lunga durata in acelasi domeniu (anul acesta) si intrabarea ar fi care va fi salarizarea in urma transformarii postului de la ssd la studii de lunga durata intrucat dupa grila vad ca salariul e mai mic.momentan sunt inspector IA si trecerea ar fi la inspector de specialitate gr.II e corect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 2 Decembrie 2010
:offtopic: Interventie moderator
Ati mai deschis topicuri pe acelasi subiect ... de ce nu continuati sa urmariti raspunsurile primite pe acele topic-uri?

www.avocatnet.ro/content/for...

sau

www.avocatnet.ro/content/for...

P.s.
acest topic va fi inchis ...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea bonurilor de masa gyuszy gyuszy buna ziua.ma poate lamuri cineva in ce mod se impoziteaza bonurile de masa? (vezi toată discuția)
Indemnizatia de instalare Ion101 Ion101 Am inteles ca prima de instalare este egala cu un salariu de baza si ca valoarea salariului de baza in acest caz este egala cu un salariu de incadrare. Este ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu echivaleaza cu calificarea? Ionut Georgescu Ionut Georgescu Doresc sa angajez un ajutor de ospatar (fara nici un fel de diploma de specialitate) cu salariul minim pe economie. Are studii medii, este major. Firma de ... (vezi toată discuția)