avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transferare persoana condamnata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transferare persoana condamnata

In urma unei condamne din italia, un cetatean roman, doreste sa-si ispaseasca restul de pedeapsa in Romania,aceasta pers este sotul meu.El a depus cererea de extradare si am inteles de la avocatul din It. ca actele sunt trimise in Rom. din octombrie, doresc sa stiu unde trebuie sa intervin acum,sau care este urmatorul pas ce trebuie facut? Sunt realmente recunoscatoare de indrumari si va multumesc enorm!
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
alexandradinica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters176722 , utilizator 21:21, 2 Decembrie 2010
[ link extern ]
nu cred ca puteti face ceva, doar poate sa vb cu un avocat sa se intereseze de caz.
procedura dureaza
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
gi-jane2, moderator
Puteati face cererea si din Romania si astfel ati fi avut un control mai eficient al situatiei. Cererea facuta de sotul dvs in Italia este inaintata de Republica Italiana catre statul Roman prin Ministerul Justitiei. Procedura este una destul de lunga.
Pentru detalii consultati Legea 302/2004, sectiunea privind transferul persoanelor condamnate sau angajati un avocat care sa afle stadiul procedurilor.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferare persoana condamnata andrei_2010 andrei_2010 am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu este arestat in italia in baza unei fapte pe care a facut-o in 2000 atunci a fost si judecat si a primit o ... (vezi toată discuția)
Penal alexandradinica alexandradinica as vrea sa aflu daca ma puteti ajuta,cam in cat timp un detinut din Italia poate fi adus in tata, daca este deja condamnat.estu cazul de extradare si daca da ... (vezi toată discuția)
Extradarea GEORGE DINU GEORGE DINU trafic de droguri(transport de droguri),in spania proceduri de extradare in romania (vezi toată discuția)