avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 1000 de probleme pentru un loc de parcare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

1000 de probleme pentru un loc de parcare

buna seara!as vrea sa va consult intr-o problema: sotul meu are o problema cu un vecin pentru locul de parcare din fata blocului, care stim cu totii ca este proprietate publica.ideea este ca vecinul ne-a luat locul de parcare. sotul meu venind seara o tragea in spatele masinii lui pana acum 3 zile cand vecinul a tras masina in asa fel incat sotul nu a mai avut unde sa o parcheze pe a noastra si i-a impins masina vecinului 1 metru mai in fata, aucand-o cu bara din fata intr-o teava de gaze. nu i-a spart bara, nici macar nu a indoit-o, dar cu toate astea vecinul a mers la politie si a declarat faptul ca sotul i-a sp[art bara masinii. desi masina nu a patit nimic as vrea sa stiu ce masuri s-ar putea lua in potriva sotului.de asemenea acelasi vecin ne-a amenintat ca daca ne gasim masina zgariata in parcare el este incapator si ca atare este(crede el) absolvit de orice culpa.va multumesc anticipat pentru raspunsuri!










Cel mai recent răspuns: ContSters176722 , utilizator 21:14, 2 Decembrie 2010
daca e spatiu public fiecare isi poate parca masina in functie de ce loc liber gaseste.
Daca se va dovedi ca in urma "manevrei" sotului dvs de a impinge masina vecinului si deteriorand-o acesta poate formula plangere penala impotriva acestuia pentru distrugere de bunuri(art.217 c.pen.),in cazul in care isi va putea dovedi cu probe acuzatiile(acte,martori,alte probe acceptate de lege)
Nu mai bine mergeti la A.D.P. pentru a reglementa situatai si pentru a beneficia de un loc de parcare platit si rezervat?
Cat despre plangere este foarte greu de crezut ca sotul dvs va pati ceva grav! Vecinul nu are martori iar masina nu a suferit nicio avarie!

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta demna de plangere sau nu? Alexandru&&& Alexandru&&& Buna seara, O sa povestesc pe scurt: in urma unui mic accident in parcarea din fata blocului am zgariat superficial bara spate al masinii unui vecin. Dupa ... (vezi toată discuția)
Întreabă de un mi accident ancutaflorina ancutaflorina Buna...in parcare la mall...căutând un loc de parcare vreo 30 min...și văzând un loc liber la un moment dat..soțul a coborât sa stea sa ocupe locul pana ... (vezi toată discuția)
Reclamatie/plangere pentru amenintare IrinaMarinescu IrinaMarinescu Buna ziua. Va scriu pe a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la unele lucruri. De la un timp la locul de munca seara cand plec gasesc biletele de amenintare ... (vezi toată discuția)