avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Întreabă de un mi accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Întreabă de un mi accident

Buna...in parcare la mall...căutând un loc de parcare vreo 30 min...și văzând un loc liber la un moment dat..soțul a coborât sa stea sa ocupe locul pana am întors eu sa parchez....și unul venind la același loc...la lovit cu masina intenționat,împins cu masina lui pe soțul meu..ca sa ocupe el locul,.și el reclama la politie...cei de făcut???
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2018
ancutaflorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:50, 1 Decembrie 2018
Cel care l-a lovit intentionat cu masina mai are permis?
A depus plângere penală?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1000 de probleme pentru un loc de parcare rodik_iuliana rodik_iuliana buna seara!as vrea sa va consult intr-o problema: sotul meu are o problema cu un vecin pentru locul de parcare din fata blocului, care stim cu totii ca este ... (vezi toată discuția)
plângere penală pentru distrugere auto. ajută filmările camerei de la luneta mașinii? alexandrupopescu2 alexandrupopescu2 Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. S-a eliberat un loc de parcare si am parcat. Un individ cu o doamna care era in fata mea cu avariile ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu, injurii si amenintari Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Din cauza unui incovenient produs pe baza unui loc de parcare public, care era liber si anume neplatit de nimeni, liber sa parcheze cine doreste, ... (vezi toată discuția)