avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit pers. fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit pers. fizica

Buna seara! Va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare :
daca am cumparat din Germania un autovehicol second-hand si l-am vandut aici mai scump trebuie sa platesc impozit pe diferenta (adica pe profitul realizat din vanzare) ? Sau doar cei care fac mai mult de o tranzactie de genul acesta ca persoane fizice au ceva de platit catre stat? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 20:46, 2 Decembrie 2010
doar daca devine deja activitate cu caracter de continuitate(si alte tranzactii) se plateste impozit pe venit, nu pentru vanzare ocazionala cum este cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara officemariana officemariana BUNA ZIUA. Va multumesc ca ne ajutati Sint o firma neplatitoare de tva in romania si doresc o achizite remorca auto noua din germania(cam 2000 euro).POT face ... (vezi toată discuția)
Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)
Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)