avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... jocuri noroc
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

jocuri noroc

pana la urma e cineva care sa ne spuna concret cum stau treburile in 2010 ?

1.Vrea omu sa deschida sala cu mai multe aparate ( cat trebuie investit , ce trebuie avut , in cat timp amortizeaza )
2.Minimul de aparate inchiriate / cumparate
3.Poate omu sa inchirieze/cumpere 2 3 aparate in barul personal

Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 19:03, 5 Decembrie 2010
concret, treburile in 2010 stau foarte rau.B-)

v-ati gandit foarte bine sa deschideti ceva in care tot romanu' sa-si incerce norocu'... cat mai multe aparate!:)) ...bagati si lozuri!... ca altcevaaa...
B-)B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inchiriat teren cu contract comodat cocacola0 cocacola0 Buna ziua, situatia sta astfel, detin un teren pe care acum 3 ani l-am inchiriat unui vecin sa isi deschida o spalatorie. A construit, a bagat curent, dar nu ... (vezi toată discuția)
Deschidere cafenea Mile30 Mile30 Vreau sa deschid o mica afacere: o cafenea. Nu am bani, pentru asta ma gandesc la un imprumut. Nu vreau sa renunt nici la locul de munca pe care il am im ... (vezi toată discuția)
Magazin online - sediu social la avocat olden olden Firma noua infiintata vreau sa solicit Caen 4791 in afara sediului social, respectiv sediul social la cabinet de avocatura este legal ? (vezi toată discuția)