avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Am inchiriat teren cu contract comodat
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Am inchiriat teren cu contract comodat

Buna ziua, situatia sta astfel, detin un teren pe care acum 3 ani l-am inchiriat unui vecin sa isi deschida o spalatorie. A construit, a bagat curent, dar nu s-a tinut de treaba si a trebuit sa inchida. Intre timp contractul a si expirat, acum am fost contactat de alta persoana care vrea sa inchirieze si el terenul dar si constructia, dar zice ca imi trebuie contract pe constructie. Eu cu vecinul nu am mai vorbit de un an, a plecat si nu mai stiu nimic de el, ce pot sa fac, daca se poate, sa intru in posesia constructiei, pentru ca eu sunt blocat, si omul care vrea sa inchirieze acum nu prea are multa rabdare sa astepte. Primul contract a fost comodat, noi ne-am vorbit sa imi plateasca o suma, dar cum nu s-a tinut si nu a mers am zis sa il pasuiesc si sa nu ii cer nimic. Ce pot sa fac sa rezolv cu cel de-al 2 lea potential chirias?

Alte discuții în legătură

Succesiune aharmasel aharmasel Buna seara!Sunt intr-o mare dilema si am nevoie de ajutorul dvs. Vreau sa ridic o cladire pe un pamant (vreau sa fac un magazin).Problema este ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu alina69 alina69 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am o spalatorie auto inregistrata pe firma, construita pe un spatiu inregistrat pe persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Afacere- spalatorie self-wash acord vecini Mihai Ciprian Mihai Ciprian Buna ziua, Parintii mei au un teren, mi-or facut contract de comodat pentru a putea face firma ( pentru sediu social) Eu vreau sa imi deschid o spalatorie ... (vezi toată discuția)