avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Afacere- Spalatorie self-wash acord vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Afacere- Spalatorie self-wash acord vecini

Buna ziua,

Parintii mei au un teren, mi-or facut contract de comodat pentru a putea face firma ( pentru sediu social) Eu vreau sa imi deschid o spalatorie de tip Self-Wash pe fonduri europene. Terenul are latimea de 17 Metri cu 50 metri lungime. 1 din 2 vecini nu vrea sa imi dea accpetu pentru a deschide spalatoria la mine pe teren. Eu m-am gandit la o treaba, daca parintii mei "vand" fratelui meu, sa zicem 6 Metri latime cu 50 Metri lungime ( partea de catre vecinu care nu vrea sa imi dee acceptul ) practic eu o sa fiu vecin cu fratele meu, nu o sa mai fiu vecin cu omu care nu vrea sa imi dea acceptul. Iar eu cu fratele meu sa zicem ca facem un contract de comodat / contract de inchiriere pentru bucata aia, si sa ii cer acordul ( fratelui meu ) pentru a deschide spalatoria.
Eu zic ca treaba asta este legala, ca practic totul o sa fie facut pe acte doveditoare, nu la negru sau ceva de genu!

Va multumesc frumos pentru ajutor,
Va doresc o zi frumoasa!
Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2021
Mihai Ciprian, utilizator

Alte discuții în legătură

Spalatorie self-wash acord vecini Mihai Ciprian Mihai Ciprian Buna ziua, Parintii mei au un teren, mi-or facut contract de comodat pentru a putea face firma ( pentru sediu social) Eu vreau sa imi deschid o spalatorie ... (vezi toată discuția)
Proprietate teren Anayllyl Anayllyl Bună seara! V-aș ruga să mă lămuriți care sunt pașii pentru a obține de la părinții mei o parte din terenul din curtea casei lor și pentru a obține ... (vezi toată discuția)
Pierdere servitute Florin... Florin... Buna ziua. In 2008 , impreuna cu un domn am cumparat 2 terenuri de la o batranica care le-a dezmembrat din terenul (curte+gradina).Terenul initial era de 100 ... (vezi toată discuția)