Am primit o instintare de licitatie de la un ex. judecatoresc cu un intreg dosar de evaluare, facut de catre un expert tehnic judiciar. in dosar am gasit o instintare catre subsemnatul cu o confirmare de primire cu semnatura mea falsa (eu nu am primit si nici nu am semnat asa ceva), cu informatii ca la apartamentul meu s-a prezentat un grup de trei persoane (partea cu care ma judec, executorul si expertul)si nu a fost nimeni acasa si ca s-a procedat la o evaluare de ansamblu ,fara descrierea apartamentului in interior. Problema este ca datele nu sunt ale apartamentului meu (etaj, poza exterior...).Pretul de strigare este mult mai mic decat cel de pe piata; expertul spune ca nu-si asuma nici-o raspundere , pe motiv ca nu a fost in interior) ca toate informatiile din dosar sunt strict confidentiale.
Daca expertul nu-si asuma raspunderea , poate fi pretul stabilit de el folosit in licitatie ?
Pot sa fac o plingere penala pentru semnatura falsa de pe confirmarea de primire si pentru expertiza care n-are nimic cu apartamentul meu ?
Se pare ca expertul incearca o vanzare rapida, pana la judecarea recursului contestatie la executare ...
Va multumesc.
Inteleg ca ati formulat contestatie la executare.
In cadrul contestatiei la executare, ati solicitat suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei?
In acest caz, executorul trebuia sa inceteze orice forma de executare.
"Inteleg ca ati formulat contestatie la executare.
In cadrul contestatiei la executare, ati solicitat suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei?
In acest caz, executorul trebuia sa inceteze orice forma de executare. "
Nu stiu, eu sunt partial imobilizat si tata tine relatia cu avocatul. Daca trebuia depusa o cautiune pentru cererea suspendarii ,atunci (din lipsa de bani) cu siguranta ca nu s-a solicitat aceasta suspendare.
Si totusi, ce ma sfatuiti sa fac cu neregulile din dosarul de liciattie . Pot sa fac o plangere penala, administrativa sau de alta natura ?