avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pe cine dau in judecata?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pe cine dau in judecata?

Stiu ca e posibil sa radeti sau sa faceti "misto" de mine, dar am cateva intrebari.
Sa zicem ca vreau sa dau guvernul in judecata pentru modificarea sumei platite in perioada de crestere a copilului. Ce sanse as avea de castig?

1) sa zicem ca imi "rup" masina intr-o groapa pe cine dau in judecata si ce sanse de castig sunt?
2) imi ridica masina si (matematic) pot demonstra ca nu am unde s-o parchez legal / regulamentar la o distanta decenta de casa. Pe cine dau in judecata?

Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:11, 3 Decembrie 2010
Buna ziua !
In cazul sumei platite, daca aceasta este acordata in conditiile si cu respectarea legislatiei in vigoare la data acordarii, consider ca sansele sunt ZERO.
1. Trebuie actionata in instanta CNADNR(Compania de autostrazi si drumuri nationale din Romania).
2. Firma care v- a ridicat autovehiculul si/ sau administratia publica locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)
Rovinieta bubby bubby cum se procedeaza in cazul in care am rovinieta pe 1 an si schimb nr masinii , unde trebuie anuntat ? (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru rovinieta forallatlantis forallatlantis Buna ziua Mi-a venit acasa un proces verbal de constatare a contraventie cum ca in 9 decembrie 2010 am fost pozat pe un drum national si nu aveam rovinieta. ... (vezi toată discuția)