avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Cum formulez o cerere de chemare in judecata pentru un conflict de munca in care sa cer si daune interese?Precizez ca firma la care am lucrat a fost sanctionata de ITM dar tot nu mi-am primit salariu pe perioada respectiva.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:47, 3 Decembrie 2010
consulta un avocat care sa te si reprezinte. nu se poate face o asemenea cerere fara sa cunosti starea de fapt si chiar daca gasesti un model nu inseamna ca vei si cistiga - trebuie administrate probe, etc etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii Lazarin Lazarin Dacă timp de 6 luni nu am primit salariu pt munca prestata, ce trebuie sa fac pt a obliga angajatorul sa plătească salariile restante? Menționez ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de preschimbare termen de judecata ContSters73633 ContSters73633 Buna ziua, In luna noiembrie 2012, am dat firma in judecata pentru conflict de munca, deoarece au emis o decizie pe care nu am semnat-o si au atatat-o celor ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nedeclarat Maria933 Maria933 Bună ziua, eu și încă doua persoane am semnat un CIM în luna septembrie, însă după ce am verificat la ITM, niciunul dintre noi nu a avut contract ... (vezi toată discuția)