avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi de circulatie in UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi de circulatie in UE

Buna ziua!Am urmatoarea problema:permisul meu de conducere este in Romania ,l-am uitat acasa ,eu sunt in Germania si am doar o copie trimisa pe mail .Ce se intampla daca ma opreste politia germana?
Multumesc de ajutor.
Anca
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:55, 4 Decembrie 2010
Constata si consemneaza deplasarea pe drumurile publice fara a detine documentele legal prevazute
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
ynocentta, utilizator
Hai sa fim seriosi,cu uitatul permisului !.
Aveti posibilitatea sa il solicitati unei persoane apropiate,ca sa vi-l trimita printr-o firma specializata de curierat,cu declararea valorii.
Hai sa fim seriosi!!!!! S-a trimis deja azi dar ajunge doar pe miercuri.
Dar pana atunci trebuie sa conduc.
Daca nu aveti un raspuns la intrebarea mea comentariile colaterale nu ma intereseaza.
Multumesc
Atentie, in Germania sunteti retinut de politie pentru cercetari , pana se constata ca aveti permis valabil si nu va este retinut sau suspendat , in cazul in care nu-l aveti asupra dvs.
Vi se aplica o amenda intre 80 si 450 Euro.
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.Cred ca nu-mi ramane decat NOROCUL sa nu ma opreasca nimeni.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut in germania pentru alcohol berila berila buna ziua cie ma poate ajuta si pe mine mia luat permisu de conducere din cauza alcolului in germania pe 9 luni si acuma nu mil mai gaseste ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere aliass_26 aliass_26 Buna ziua, As dori sa stiu daca cetatean roman stabilit in Germania, care are permis de conducere luat acolo, politia romana i-l poate ridica daca a fost ... (vezi toată discuția)
Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)