avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salve,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salve,

eu locuiesc in italia de 7 ani si am un teren in vanzare in romania vroiam sa stiu daca pentru incheierea unui contract de vanzare cumparare am nevoie de buletin roman sau este valabil cartea mea de identitate din Italia?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dain1 , utilizator 19:55, 3 Decembrie 2010
te poti legitima cu orice act .Probabil ca ai si pasaport .Conditia este sa ai titlu de proprietate .
va puteti legitima si cu pasaportul.
Pasaport valabil nu am ,dar daca spuneti ca ma pot legitima cu orice act atunci e ok
Va multumesc mult pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea pasaportului fără buletin Paul1111 Paul1111 Bună, As dori sa știu daca se poate schimba pașaportul la consulatul din londra, fara a avea buletinul. Buletinul a expirat acum ceva timp, dar nu-l ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva a contribuțiilor pentru pensie Halga Halga Buna ziua Mă numesc Georgeta Halga, și aș dori să știu care sunt documentele de identitate conform legii pentru a putea depune dosarul la Casa de ... (vezi toată discuția)