avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea pasaportului fără buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea pasaportului fără buletin

Bună,

As dori sa știu daca se poate schimba pașaportul la consulatul din londra, fara a avea buletinul.
Buletinul a expirat acum ceva timp, dar nu-l mai gasesc.
Locuiesc in Londra de 10 ani, dar domiciliul din pașaport este pe adresa din România.
Pașaportul este valabil pana in luna martie 2018.
Daca este posibil să-l fac aici, ați putea să mi spuneți ce acte sunt necesare, am certificatul de naștere si un contract de vânzare-cumpărare al unui imobil (in România) pe numele meu.

Aș aprecia orice sugestie sau informație.

Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:42, 15 Martie 2017
Cartea de identitate trebuie să fie valabilă atât la depunerea cererii cât și la ridicarea pașaportului
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoirea pasaportului romanesc - buletin expirat - resedinta in londra poppyseed poppyseed Buna ziua tuturor, Sper ca cineva ma poate sfatui in legatura cu situatia mea. Sunt cetatean Roman, stabilit in strainatate din 2006. Pasaportul Romanesc ... (vezi toată discuția)
Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)