avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... salariu firma insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

salariu firma insolventa

am de luat salariile pe mai multe luni de o firma care m-a dat afara cand a intrat in insolventa.la viitorul termen din 2011 tb sa prezinte raportul de distribuire a sumelor incasate, avand in vedere ca a si vandut toate bunurile societatii, care inaintea inceperii insolventei erau deja sechestrate de anaf.
raspunsul lichidatorului a fost sec ca nu voi primi nici un leu la distribuire deoarece anaful are prioritate fiind inscris cu garantii.
creanta catre anaf este cert mai mare decat valoarea bunurilor vandute si chiar si daca ar incasa si toate sumele de la clienti.
ce pot face?
macar daca nu iau nici un leu pot sa mai beneficiez de legea 200/2006 chiar daca insolventa a inceput din 11.2009??
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:38, 4 Decembrie 2010
pot sa mai beneficiez de legea 200/2006 chiar daca insolventa a inceput din 11.2009??

Da, beneficiati de prevederile legii 200

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu din fondul de garantare ghiuvy2005 ghiuvy2005 am de luat o suma mare reprezentand salarii de la o firma unde am lucrat, firma care a cerut singura deschiderea procedurii insolventei din 2009.momentan ... (vezi toată discuția)
Ordine distribuire irbo irbo buna ziua. as avea si eu urmatoare speta mai ciudata cred si as vrea niste opinii. sunt creditor gajist. firma debitoare este in insolventa. acum aflu ca ... (vezi toată discuția)
Salariu firma lichidare ghiuvy2005 ghiuvy2005 am de luat salariile pe m multe luni de la firma unde am lucrat, care din 11.2009 a intrat in faliment. la dosarul de la tribunal lichidatoarea depune ... (vezi toată discuția)