avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... salariu firma lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

salariu firma lichidare

am de luat salariile pe m multe luni de la firma unde am lucrat, care din 11.2009 a intrat in faliment.
la dosarul de la tribunal lichidatoarea depune rapoartele pe perioade cu ce a cheltuit, care sunt considerabil de mari.
dupa sustinerile lichidatorului tb sa asteptam pana la termenul din 11.2010 cand tb sa se faca evaluarea la bunuri, sa depuna ce a incasat, ce a cheltuit, banii din cont etc., adica cam tot si dupa sa dea la salariati.
ce cale exista sa pot sa-mi iau acesti bani?ca presupun ca va depune raportul ca a cheltuit mult si a recuperat putin si pt salariati nu va m ramane nimic in final....
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:43, 9 Octombrie 2010
Aveti prioritate sa va recuperati creanta izvorata din raportul de munca, dar numai dupa ce judecatorul sindic va aproba raportul final al lichidatorului in care trebuie sa faca distribuirea finala a tuturor fondurilor din averea debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu firma insolventa ghiuvy2005 ghiuvy2005 am de luat salariile pe mai multe luni de o firma care m-a dat afara cand a intrat in insolventa.la viitorul termen din 2011 tb sa prezinte raportul de ... (vezi toată discuția)
Declarare creanta constand in cheltuieli de judecata Irina S. Irina S. In timpul judecarii unui dosar de insolventa/faliment, inainte de inchiderea procedurii, se mai poate declara o creanta provenita dintr-o HJ prin care au fost ... (vezi toată discuția)
Art. 132 rrocambole rrocambole Conform Art. 132 al Legii nr.85/2006 ,,O procedura de faliment va fi inchisa atunci cand judecatorul-sindic a aprobat raportul final, cand toate fondurile sau ... (vezi toată discuția)