avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ..stramutare dosar penal !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

..stramutare dosar penal !

Pentru incercarea de a stramuta un dosar penal de la o C.A. la .alta , am incercat sa gasesc pe site care este valoarea taxei judiciare care trebuie platita .
Am gasit urmatoarea :
,,- timbre fiscale mobile în valoare de 1 RON (10.000 lei vechi) - taxă judiciară de timbru achitată în contul IBAN RO04TREZ70221070203XXXXX - cod debit 52 - la orice Oficiu Poştal de pe raza municipiului Bucureşti sau prin ordin de plată astfel: Beneficiar DVBLS2; Cod fiscal beneficiar: 13811802; Cont IBAN: RO04TREZ70221070203XXXXX - Taxe judiciare de timbru; Banca: Trezoreria sector 2. ''
Intrebare :...fiind din provincie daca merg la posta sa platesc taxa de timbru , care este vaoarea ei ?
Multumesc , anticipat !!:worthy:
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
tutu12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:40, 4 Decembrie 2010
In penal e gratuit.
...multumesc si cu ..respect , domnule avocat !
Ati obtinut stramutarea cauzei?
In penal nu exista taxe de timbru.
.....acum depun cererea !..sper !!!

Alte discuții în legătură

Cerere stramutare proces !! ion-alin ion-alin Doresc stramutarea unui proces la o alta instanta de acelasi grad facand o cerere catre I.C.C.J pe motive de banuiala legitima . 1.Care este taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru mioara54 mioara54 Buna ziua,am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Subsemnata sint din Bucuresti si trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare ionutandrei1985 ionutandrei1985 In ce conditii se poate depune o cerere de stramutare? Care este baza legala? Se poate invoca si :\\"motive de banuiala legitima\\", intrucat persoana in ... (vezi toată discuția)