avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract cu un consultant
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract cu un consultant

Va rog mult sa-mi dati o idee care este modalitatea prin care o unitate bugetara care nu are angajat nici un consilier juridic, poate sa incheie un contract cu un consilier sau cu o firma, pentru a putea initia un proiect pe fonduri europene, respectiv pe POS DRU?
Este bine daca, potrivit ghidului am nevoie de un jurist, eu nu am om in unitate, inchei un contract cu o firma de consultanta, care sa imi asigura partea de achizitie si juridic? Ce CPV trebuie sa folosesc?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Zodila , Avocat 09:36, 4 Decembrie 2010
Este de preferat si chiar indicat ca unitatea sa fie consiliata juridic. Poate incheia un contract de asistenta juridica cu o societate de avocati ori un avocat, pe toate aspectele juridice intalnite in cadrul unitatii, sau strict pe anumite contracte.

Av. Zodila Elena
[editat de admin: va rog sa nu mai prezentati siteul dvs. la finalul mesajelor]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fonduri europene gianis gianis Va rog mult sa-mi dati o idee care este modalitatea prin care o unitate bugetara care nu are angajat nici un consilier juridic, poate sa incheie un contract cu ... (vezi toată discuția)
Raporturi de munca intr-un proiect pos dru atnat atnat Suntem o unitate scolara si am obtinut finantarea unei Cereri, in cadrul Axei 2, DMI2.2. Echipa de implemantare este formata din : manager, asistent manager, ... (vezi toată discuția)
Necadere de comun acord-succesiune mayaandreea mayaandreea va rog sa ma mai ajutati cu inca ceva...in caz ca nu suntem de acord cu propunerea celui care a deschis succesiunea si unul din mostenitori nu semneaza,ce se ... (vezi toată discuția)