avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce acte am nevoie saplec cu fratele minor in Grecia in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce acte am nevoie saplec cu fratele minor in Grecia in vacanta?

Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti cum pot sa plec cu fratele minor de 13 ani in vacanta in Grecia? am 25 de ani, si nu am pasaport, am mers numai cu buletinul pana acum, nu am avut nevoie de pasaport.

Parintii nu ne pot insoti, si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa-i fac ca sa pot iesi cu el din tara.
Specific ca sunt casatorita, nu stiu daca conteaza, poate la partea cu numele de familie.

Multumesc si astept un raspuns de la voi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 12 Martie 2008
daca citeai mai bine vedeai ce raspunsuri s-au dat :)
Cetăţenii români pot intra pe teritoriul Republicii Elene în baza cărţii de identitate sau a paşaportului valabil care atestă naţionalitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma gianialex-nicoleta gianialex-nicoleta am un baietel de 8 ani.nu am fost casatorita cu tatal lui.in certificat poarta numele de familie al tatalui.de la 6 saptamani nici eu nici fiul meu nu l-am ... (vezi toată discuția)
Iesire cu minor in italia simo flores simo flores Buna seara!Am o intrebare:Minorul incredintat prin hotarare definitiva si irevocabila mamei poate iesi din tara cu destinatia Italia impreuna cu aceasta fara a ... (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate a unui parinte cu copiii, cu acordul celuilalt parinte chitoic chitoic Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca se poate pleca din tara in spatiul UE cu copiii, cu acordul parintilor, fara pasaport, doar cu buletinul. Copiii au ... (vezi toată discuția)