avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... eos ksi romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

eos ksi romania

Va rog sa-mi dati si mie un sfat!Am primit o carte postala pe care era un nr de telefon si eram rugata sa sun de urgenta.La exp era un nr de Op si Cp. Am sunat si mi s-a spus ca am o datorie din 2002 la Orange de 190 ron si sa o platesc in cel mai scurt timp.Sunt de buna credinta si as fi platit-o dar,m-am gandit ca atat timp cat nu am primit nimic oficial nu o sa o fac numai pe baza unui telefon.De unde stiu eu ca ei sunt ceea ce zic ca sunt?!Adica eos ksi romania.Intre 2000-2002 am avut contract cu Orange si am platit....Dupa ce s-au implinit 2 ani am crezut ca s-a incheiat contractul dar n-a fost asa.Au continuat sa-mi trimita facturi.Eu nu am mai folosit minutele incluse 2 luni si n-am platit facturile pentru abonament.Ce sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2008
aby_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 20 Martie 2008
Nu plati pana nu-ti trimite notificare in conditiile legii. Si nu mai suna la telefonul de pe carta posala, ca asa le dai de inteles ca ai primit-o, apelul tau fiind consemnat. In al ordine de idei, pana nu iti trimite o notificare in mod recomandat sau cu confirmare de primire, nu intereseaza sa platesti

Succes
Mai mult, daca platesti, inseamna ca si recunosti ca le datorai bani, chiar daca ei te-au facturat aiurea.
Am patit si eu si clienti de-ai mei cu sume mult mai mari.
Probabil e prescrisa...
Daca te contacteaza din nou exact asta le spui: ca nu recunosti nicio datorie si chiar de-ar fi, ea e prescrisa din 2002... :P
O tii tot asa...
O zi buna! Sper ca in afara de cartea postala nu ai mai platit nimic... sau recunoscut altceva...
Nu am platit nimic pana acum si nici nu o voi face. Multumesc pentru sfaturi!
Astea sunt metodele lor de intimidare.
O sa te mai sune, mai ales daca ai sunat de pe nr. tau.
Cam la 1-2 luni te mai cauta :D
Stai linistit ca n-au ce sa-ti faca;)

Alte discuții în legătură

Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Factura orange neachitata in 2001! lorybebe lorybebe Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o factura neachitata in termen emisa de Orange Romania in 2001 in valoare de 126.18 ron! Aceasta datorie a ... (vezi toată discuția)