avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... factura Orange neachitata in 2001!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

factura Orange neachitata in 2001!

Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o factura neachitata in termen emisa de Orange Romania in 2001 in valoare de 126.18 ron! Aceasta datorie a mea a fost preluata de SC EOS ROMANIA KSI care imi cere sa platesc acum de zece ori mai mult, adica 1262.97ron! Poate aceasta firma sa-mi ceara sa platesc aceasta factura la o valoare de zece ori mai mare dupa atata timp? Exista un termen de prescriere a acestei datorii? Sau cum as putea sa platesc datoria mea initiala de 126.18 ron eventual cu majorari ( majorari care pot ajunge pana la ce suma?), caci suma majorata de 10 ori mi se pare exagerata!
Va multumesc anticipat! Astept o parere de specialitate!
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:29, 26 Ianuarie 2008
Termenul de prescriptie este de 3 ani.
Nu trebuie sa mai achiti nimic. Datoria ta este prescrisa. Sper insa sa nu fi facut tu intre timp vreun act de recunoastere.:D
Nu am facut nici un act de recunoastere.Sper sa nu ma mai caute acea firma de recuperari.Va multumesc pentru raspunsurile prompte.
Si daca o sa te caute la telefon sau prin alte mijloace specifice recuperatorilor de creante, nu trebuie sa te temi. Spune-le foarte linistita sa te dea in judecata.......:D
Sigur n-o s-o faca ptr ca isi dau seama si ei ca nu mai au ce face.
Mult succes!
Multumesc!;)

Alte discuții în legătură

recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Eos ksi romania aby_ aby_ Va rog sa-mi dati si mie un sfat!Am primit o carte postala pe care era un nr de telefon si eram rugata sa sun de urgenta.La exp era un nr de Op si Cp. Am sunat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante ione_la ione_la Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am ... (vezi toată discuția)