avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Iluminatia de sarbatori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Iluminatia de sarbatori

In ce oras s-au aprins luminile de sarbatori?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:37, 5 Decembrie 2010
Nu știu în ce oraș s-au aprins luminile de sărbători dar știu un oraș unde se vor aprinde lumini de sărbători achiziționate pe ... mii de euro în condițiile în care în același oraș pentru o stradă întreagă nu se aprobă finanțarea din bugetul local pentru un plan de extindere a rețelei electrice și oamenii nu se pot muta în case din același motiv. Groaznic. Mi-e silă de... tot ce înseamnă consiliu, primărie și ce o mai fi legat de instituția asta a primarului. Scuze dar nu m-am putut abține.

Sărbători fericite la toată lumea :vishenka:
Buna seara

Sper sa fie buna pentru toti utilizatorii Avocatnet.Este prea frumos sentimentul apropierii sarbatorilor de iarna sa ne incretim fruntile cu ..neplecerile create de ..autoritati.
In ce oras s-au aprins luminile de sarbatori ?
In Bucuresti.....se zvonea...ca asta seara..;)
pitesti... sunt de vis


BUCURESTI........O FEERIE de LUMINI si CULORI

:dance3::thumbup::ok:
Intradevar aceste lumini iti incanta privirea si sufletul, iar sentimentul creat este unic.
In Iasi inca nu............:((
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
Popa Adrian, Contabil

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Prietene pierdute=otv silvia p silvia p Buna seara, Sper din toata inima ca aceasta seara sa fie buna pentru voi.A mea a fost distrusa.De ce va veti intreba?.Titlul va poate edifica partial.Sunt ... (vezi toată discuția)