avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... PRIETENE pierdute=otv
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

PRIETENE pierdute=otv

Buna seara,

Sper din toata inima ca aceasta seara sa fie buna pentru voi.A mea a fost distrusa.De ce va veti intreba?.Titlul va poate edifica partial.Sunt extrem de suparata dar mult,mult mai mult furioasape mine,pe ele,pe televiziuni ( unele ). Nici macar nu mai stiu cine este vinovat(a),cum a inceput,cum s-a derulat schimbul de pareri,de cuvinte. Finalul a fost cumplit de jenant pentru mine ca gazda si extrem de dureros ca prietena.Ce s-a intimplat???
Astazi am primit vizita "bunelor si vechilor" mele prietene (2) frumoase,f frumoase interior,inteligente,deosebite.Ne-am asezat la cafele si la mici birfe,asa ca intre fete (fara soti desigur) subiecte feminine:ca tu nu te-ai schimbat,ca tu esti mai frumoasa ca femeie,ca tu esti la fel de eleganta si distinsa,...am ris de nebuniile din anii studentiei,doamne, de cite nebunii am fost capabile...acum ne infiorau putin,dar atunci erau cotidiene si multe ne erau trecute cu vederea pentru ca eram numite "frumoasele anului cuminti".
Usor,usor,cursul discutiilor a alunecat cu usurinta de la starea materiala,sentimentala, la politica si a culminat cu aparitiile tot mai dese ale lui D>D la un alt post tv. la fel de stresant pentru mine si bineinteles continutul emisiunilor respective imi provoaca o maltratare psihica iesita din comun.
Eram atit de nervoase incit am fost capabile sa ne jignim cum nu mi-am imaginat.
Cert este ca scorul a fost 2-1 pentru ele.In citeva secunde au disparut bunul simt,vechea si frumoasa prietenie,totul,totul .
Am luptat ca o leoaica sa-mi pastrez prietenele,dar lupta a fost inegala iar eu orbita de furie le-am aruncat in fata ;
PE CIT SUNTETI DE FRUMOASE PE ATIT DE PROASTE si ca tragedia sa fie deplina sotul meu auzind cearta noastra a facut "imprudenta sa-mi reproseze "draga mea ce e cu tine?te-ai sonat? am avut citeva secunde de blocaj total si nu stiu nici acum de ce i-am spus cu o ura si-un dispret cumplit:
"SA TE DUCI LA DRACU SI TU CU ELE"
Sunt extrem de speriata,debusolata,confuza nu reusesc sa ma remontez.

CIT AM GRESIT? CUM? CE MAI POT RECUPERA?

Sentimentul meu actual este ca
nu mai vreau sa-i vad pe niciunul ma doare.
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
silvia p, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:40, 14 Septembrie 2010
Draguta situatie,daca este reala,daca este vorba despre un scenariu este tot atat de draguta,pentru ca aveti "al dracului" de multa dreptate
Pentru lamuriri suplimentare va rog cititi pe topicul "discutia la moda" cele care s-au discutat despre aceastaintreprindere neroada numita "0" tv"

Dupa editare:
Orice persoana care procedeaza astfel isi castiga inmiit mai multi prieteni,decat cei pe care ii pierde
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Vă înţeleg cât de cât starea pe care o aveţi. Dar dacă vă poate linişti cumva faptul că nu este o situaţie singulară... Doar că dvs. aţi explodat la final... Este o stare de înţeles, la fel şi eu când aud vreo discuţie politică iniţiată de vreo persoană (fie prietenă foarte veche şi dragă sau coleg de facultate, căci vb. de persoane la care ţinem mult sau cu care interacţionăm des), pe care o cunosc ca nevând de-a face nimic cu politica, în sensul " acum câteva luni nu ştia cine e prim-ministru, de votat a votat cu Băse pt. că lui Năstase i se spunea bombonel sau că seamănă cu un porc de guineea, şi ale căror păreri constă în rezumarea unor fraze prinse din emisiuni, mi se urcă sângele la cap, mă enervez, îmi simt capul că bubuie... dar mă opresc înainte de... ceea ce vi s-a întâmplat dvs.
Nu cred că nişte prietenii importante pt. dvs sau relaţia cu soţul ar trebui afectate de diferenţa de opinii în acest subiect al politicii, care este oricum foarte nesigur, totul se schimbă de la o zi la alta, practic nu există o bază pe care să îţi construieşti convingerile, căci, cum bine ştim, mereu suntem dezamăgiţi şi ne dăm seama că am fost duşi de nas.
Acest subiect l-am considerat mereu foarte puţin potrivit pentru discuţii în cercuri restrânse şi apropiate, tocmai din consecinţele ce se pot ivi dintr-o dispută. Nici unul din noi nu suntem la fel, iar divergenţele apar mereu în acest domeniu. În celelalte, încercăm să înţelegem omul, lăsăm de la noi, dar e clar că într-o chestiune unde împrejurările situaţiei sunt aceleaşi pentru toată lumea, nu mai renunţăm la ideile noastre.
Nu merită să ne certăm din aşa ceva. Cu atât mai puţin cu cât acele păreri care ne deranjează nu au nici o influenţă, nu au importanţă decât la nivel discuţional, nu schimbă cu nimic situaţia reală. Prietenii sunt pentru ieşiri în oraş, sprijin la greutăţi, distracţie etc., dar pentru o discuţie politică, dacă chiar vă doriţi confruntările, mai potriviţi ar fi nişte colegi de partid. Dacă totuşi se iscă asemenea discuţii, cine nu doreşte să participe, poate renunţa după ce şi-a expus părerea sau să părăsească camera până la epuizarea subiectului.
Nu vă îngrijoraţi. Dacă chiar sunt aşa prietene bune vă vor înţelege reacţia. Toţi suntem stresaţi acum, nervoşi, nu avem încotro :)
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
ContSters67724, utilizator
Pentru mine este extrem de urita situatia in care sunt acum.
Am citit cit am putut suporta din"discutia la moda" am si comentat putin,mai mult m-ar fi enervat la maxim.Este o realitate f.urita.Situatia a fost cumplita.Cuvintele au fost extrem de dure si urite,mai ales cu sotul meu dupa plecarea "narciselor".Nu mai sunt o "pustoaica" sa fac scenarii,fie ele si bune.Ar fi fost dragut,dar este adevatata aceasta expunere putin cosmetizata.Totul s-a derulat rapid.Stiti cum se spune (in popor)-SE CONSTRUIESTE GREU
SE NARUIE USOR.Dar noaptea e un sfetnic bun si sa nu uitam ca
SI MIINE E O ZI
Or fi acele persoane prietenele dvs,dar daca discutia a avut loc ,va rog sa meditati si asupra nivelului intelectual al acelor persoane si poate ca ar trebui sa le puneti undeva pe" lista lunga de prieteni",adica pe lista acelor care pe care ii felicitati cu prilejul diferitelor sarbatori.
Nu pentru faptul ca aveti convingeri diferite,aceasta se mai intampla in viata,ci pentru faptul ca pot sustine o astfel de persoana si ca il cred a fi ceva sau cineva.
Pe mine asemenea persoane,pur si simplu,ma oripileaza
Este a patra oara in viata mea cind nu stiu ce sa fac.Imi sunt inca prietene sau nu .Nu stiu ce sa cred , am sentimente contradictorii.Si sotul meu nu m-a ajutat cu nimic,nu trebuia sa intervina,mai ales in acest mod.V-am spus ca mesajul a fost cosmetizat .Cuvintele au fost mai dure mai urite.
Acum sunt foarte furioasa si suparata pe sotul meu mai mult decit pe ele.Bine ca nu vine in camera asta ,asa putem trece probabil mai usor peste "incident" .Adevarul este ca fata de sotul meu nu doar acelea "."au fost cuvintele aruncate,au fost mai multe.Sunt dezorientata.

Nu-mi imaginam ca individul acela poate provoca asemenea situatii conflictuale pina si-n familii( indirect).Lista de care spuneati sper sa nu-l includa si pe sot.
Asta ar intrece orice suportabilitate.A reusit acest "om". sa ne imbecilializeze in modul asta? Astazi dupa ceva ani de casnicie am aruncat din noi cuvinte care nici nu stiu daca sa le cred.Doamne,nu pot asimila nimic acum.

Alte discuții în legătură

Sediul otv vasi49 vasi49 la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti? (vezi toată discuția)
Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals Herra_ Herra_ Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul ... (vezi toată discuția)
Stopare amenintari Emil27 Emil27 Buna ziua, Sunt in divort cu sotia mea, am incercat sa rezolvam divortul prin mediere, dar nu cred ca vom reusi (am explicat aici situatia in alta intrebare), ... (vezi toată discuția)