avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sa discutam deschis despre zodia care ne ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals

Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul zodiilor.
Sunt LEU. Imi convine....(ce altceva puteam sa fac....m-am nascut asa...).
Sunt agresiva, nemultumita, nesatula, fac pe desteapta in tramvai, si pe deasupra, mai vreau si ca ceilalti care intra in contact cu mine, sa ma aplaude cand intru in camera! Despre sex sa nu vorbim....desi, contrar aparentelor, sunt o familista convinsa!
Ma gandesc ca si alte persoane care nu apartin zodiei au aceleasi caracteristici (insusiri)...Doar ca nu sunt pregnante.

Nu stiu cat va suscita acest subiect interesul ( sa dea :angry: sa nu va suscite)


Eu va multumesc,

astept zodia TA


edit later: am uitat sa spun ca nu am defecte!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: MonicaN01 , utilizator 15:07, 21 Aprilie 2020
Rac - nu agreez mersul in comun, restul scris de tine ori 3 :). Pe scurt.....o zodie pentru cunoscatori :magic:
Arareori Racul iese in fata sa isi afiseze trasaturile! Felicitari!
:luck:
Incep prin a spune ca nu cred in astrologie :tomato:

Am cautat sa vad ce ''zice'' astrele despre mine, Berbec:

1. Principalele calitati ale zodiei Berbec: energie fizica, independenta, curaj - de aici incolo tai, ca sunt modesta
- ce scadem de la energia fizica adaugam la independenta, curaj am... ceva-ceva se potriveste.

2. Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Berbec: actiunea
- mai sa fie, si asta se potriveste :foottap:

3. Defecte ale nativului din zodia Berbec: impetuozitate, graba, pripeala, agresivitate
Nu-i bun, au trecut numai 4.
OK
Si cum atmosfera trebuie intretinuta (numai un LEU poate face asta) sa incercam:

Racul...RACUL!!! Aceasta fiinta puternica si abstracta ...pentru multi dintre noi...Are puterea de a tine unita o familie contrar tuturor impedimentelor! Sunt sigura ca poate circula si in tramvai alaturi de oricice LEU!
Berbecul, ah, berbecul...va cere o a doua portie de piza (dupa).

:luck:
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Herra_, utilizator
Buna seara tuturor!

Manuela nu's ce horoscop ai gasit tu, eu am gasit unul lung si culmea se mai si potriveste.
Ce se spune despre femeia RAC?


1.Pentru unii Raci se anunta nasterea unui copil in acest an.
:O Sper ca nu.:acute::D

Pentru altii este vorba despre decizii importante pe care urmeaza sa le ia. Pentru a fi siguri ca nu vor regreta, Racii trebuie sa analizeze cu atentie avantajele si dezavantajele, sa se informeze corespunzator si astfel sa ia cea mai buna decizie, in deplina cunostinta de cauza.

Cu asta sunt total de acord:yes:

2. Anul 2012 se anunta unul foarte aglomerat. Toata lumea trage de tine, din toate partile, te solicita, iti cere lucruri, face presiuni, are pretentii. Din pacate, putine sunt acele lucruri lipsite de importanta, la care poti, pur si simplu, sa renunti, stergandu-le din agenda. In general este vorba despre sarcini sau responsabilitati legate de serviciu si de familie si ambele sunt foarte importante. Organizeaza-te in asa fel incat sa ai timp pentru ambele si sa te poti concentra, pentru a da randament.

Deja anul a inceput in forta la birou. Nu prea mai am momente de respiro. Mereu spun ca-i place numele meu.. altfel nu ar fi cu el pe buze toata ziua, de dimineata pana seara.:rolleyes:

3.Racii singuri ar putea sa se indragosteasca chiar din primele luni ale anului. In general, nativii sunt perfect constienti de armele lor de seductie si vor face tot ce le sta in putinta pentru a se bucura de ceea ce viata le ofera. Nu vor duce lipsa de admiratori.

Ei...ce spuneti fetelor de asta? Sa mai zicetiti voi ca nu ma incadrez in peisaj. Divortata...indragostita:love:, bucurand-ma de momentele petrecute alaturi de...EL:blush2:.

4. Incepi anul intr-o nota pozitiva, cu o schimbare in bine pe plan profesional. Sunt mari sanse sa incepi o noua activitate profesionala, chiar intr-un domeniul pe care ti-l doreai. Lucrurile tind sa vina ele spre tine, in loc sa fie nevoie sa depui tu eforturi pentru a le obtine. Ceea ce iti doresti tu de la aria profesionala este sa te bucuri de stabilitate.

Exact asa s-a intamplat in plan profesional. Am ramas surprinsa citind acest horoscop. Pentru ca zodiile si zodiacul in general nu fac parte din viata mea cotidiana. Rareori imi mai arunc ochii pe cate un horoscop, pe care ulterior il postez si aici. As putea sa ma uit la ultima mea postare in acel topic...eu zic ca a trecut ceva vreme.:hm:

Pentru a avea reusite importante, insa, in aceasta perioada este nevoie sa renunti la vechile formule si sa imbratisezi noi tehnici sau proceduri. In general, lucrurile se desfasoara dupa placul tau, astfel incat nu au loc evenimente majore. Spre sfarsitul anului se poate sa obtii din nou rezultate favorabile, care te vor bucura.

:rofl: Citesc si sunt in continuare uimita. Da...la birou mi-am schimbat atitudinea si felul de a fi. Cand esti prea bun, esti calcat in picioare. Si atunci trebuie sa te impui intr-un anume fel..:strong: Cori..ai ridicat din spranceana?:confused: Manu...:foottap:? Certi fata?


:sorry: A fost momentul adevarului.;)

Multumesc, Cori!
:vishenka:

Alte discuții în legătură

Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)
Horoscop ContSters74561 ContSters74561 [b]Berbec (21.03-20.04)[/b] Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si incaierarilor. Animalul sacru:barzaunul Personalitate: Berbecul ... (vezi toată discuția)
Avertisment impotriva publicarii horoscoapelor etc Iohanat Iohanat Sine ira et studio malo. Superstitiile religioase, magice (ca horoscopul) sau altele, sunt nestiintifice si nemorale; ele pot fi periculoase pentru sanatatea ... (vezi toată discuția)