avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sa discutam deschis despre zodia care ne ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals

Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul zodiilor.
Sunt LEU. Imi convine....(ce altceva puteam sa fac....m-am nascut asa...).
Sunt agresiva, nemultumita, nesatula, fac pe desteapta in tramvai, si pe deasupra, mai vreau si ca ceilalti care intra in contact cu mine, sa ma aplaude cand intru in camera! Despre sex sa nu vorbim....desi, contrar aparentelor, sunt o familista convinsa!
Ma gandesc ca si alte persoane care nu apartin zodiei au aceleasi caracteristici (insusiri)...Doar ca nu sunt pregnante.

Nu stiu cat va suscita acest subiect interesul ( sa dea :angry: sa nu va suscite)


Eu va multumesc,

astept zodia TA


edit later: am uitat sa spun ca nu am defecte!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: MonicaN01 , utilizator 15:07, 21 Aprilie 2020
avocat-consult a scris:

Rac - nu agreez mersul in comun, restul scris de tine ori 3 :). Pe scurt.....o zodie pentru cunoscatori :magic:
Ce e adevarat, e pus de-o parte: barbatii raci sunt cei mai agreabili ....amanti;)
Femeile sunt insa prea cicalitoare si mamoase rau.... :)

Si ca sa merg tot pe aceasta linie am sa va spun cum am cunoscut eu celelalte zodii cu care am avut de-a face de-a lungul vietii mai pregnant.
Racii m-au marcat profund, barbati si femei deopotriva.
Despre barbati am spus si ce am spus este extreeeeem de cuprinzator!
Femeile sunt, cum am zis, mamoase rau, pricinoase adesea, foarte sensibile, nu poti sa le zici nimic ca le pica motzul imediat. Pe mine personal m-au "adoptat" doua prietene la modul cel mai concret posibil intre persoane de aceeasi varsta. Ma hraneau, ma duceau in magazine, sareau cand voiam ceva si nu ma descurcam....totul insa pana la concurenta cu proprii copii. Sufocante rau pentru copii...si chiar si pentru soti....si chiar si pentru mine :) si geloase... :)) rau :tomato: :tooth:
Gatesc minunat si, daca nu ai grija, ajungi mintenas la forma unui pepene. Asteapta sa fie laudate pentru ce, cu devotament, ti-au facut si le dai pe spate daca le lauzi un pic, iar de nu, te-ai ras de la portie......! :fight:

Gemenii "socializeaza" cu cine vrei si cu cine nu vrei...se baga peste tot, vorbesc cu toata lumea, isi fac relatii....si te deranjeaza la orice ora cu aerul ca e ceva foarte important de pus la punct. Nu e....si ti-a mai stricat si somnul #-o

Fecioara....fereasca Dumnezeu! Daca nu te ia la purcat si la criticat....nu e om! Vrea sa fii punctual, sa fii spalat, tuns, frezat, ras, depilat, scrobit, parfumat, galant, politicos, bine-crescut, punctual, saritor, destept, ultra-destept daca se poate....toate-toate, ca nu suporta mediocritatea in preajma ei. Si e de-o "tipicareala".... ca te scoate din minti!
Altfel, persoane extrem de saritoare, foarte muncitoare, cinstite, corecte, legale (nu ti-ar incalca legea decat poate daca sunt in primejdie de moarte...si poate si-atunci s-ar gandi putin), invata cu multa aplicatiune gramatica si ortografia in special, vor sa fie perfecte si uneori ai si zice ca e asa....
Iti vine sa-ti tragi palme cand cunosti o Fecioara, dar cat sunt de necesare pe langa casa omului!

Balanta? Infiorator! Niciodata nu am fost sigura ca ce spune azi, va face maine. E o permanenta provocare pentru mine.
Firi inclinate spre insotirea cu "frumosul" se dichisesc, se, cremuiesc, se parfumeaza, le place sa fie elegante. Eu am cunoscut o Balanta care mi-a marcat profund viata si care, am constatat la un moment dat, ca a fost in stare sa-mi ofere fericirea. Balantele pe care le-am cunoscut s-au dovedit a fi generoase fara sa pretinda nimic in schimb. N-ai sa gasesti in tot zodiacul aceasta calitate pe care o are Balanta.
Extrem de influentabile superficial, dar isi pastreaza o doza de incapatanare profunda pe care nu o poti strapunge sau misca din loc.

Scor-pi-o-nul! Doamne, e cea mai teribila fiinta. Nu va apropiati de ei decat daca va place sa riscati in viata. Am avut de-a face cu Scorpion barbati si femei. Cei mai corecti si mai cinstiti din toata zodia, extrem de posesivi, e chiar adevarat. Foarte greu am scapat din latul lor si cu balamuc mare, cu duse-ntoarse, cu rani adanci... Scorpionul este a treia zodie din cele trei care mi-au marcat viata, alaturi de Rac si Balanta.
Acum as putea sa recunosc un Scorpion din cateva vorbe si o privire. Taiosi si duri....te trec fiorii! Dinspre partea sexului.....daca vrei sa nu ai liniste, insoteste-te cu un Scorpion si o sa-ti pui latul de gat! :))

Cum sunt eu....data viitoare ;)

Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
elga50, moderator
Despre zodia mea am spus ce sunt.

Comentariul meu se refera la '' adevarat sau fals'' cu privire la subiectul propus de initiatorul discutiei.
Dumnevoastra decideti !
Este posibil ca unele exprimari ale mele sa fie subiective.

Firecare entitate umana tinde sa creada ca ceea ce este scris despre zodia sa este adevarat.
La fel de adevarat este ca nu poate cunoaste fizic si in viata toti ascendentii maternali sau paternali, decat pana la bunic/a. Atat pentru acestia, cat si referitor la alti si multi ascendenti indepartati, cunoasterea aborelui genealogic a persoanei mele se realizeaza pe baza inscrisurilor emise in perioade diferite ale timpului trecut care se pastreaza in ahiva familiei mele, precum si pe baza istoricului oral.

Sunt nativ al unei zodii datorita certificatului de nastere. Parintii mei au hotarat ca vor sa aiba descendent.

Trasaturile comportamentale native pot apare dupa multe generatii. Educatia le dezvolta sau le diminueaza. Asa cum gemenii pot apare pe o linie colaterala arborelui meu genealogic ca parte a intregului. Cand au aparut Zodiacurile nu exista Genetica, o stiinta oarecare azilei de astazi

Nimeni nu este perfect, chiar si eu.

Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc.




Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
eraz, utilizator
Eraz, ce mustrari de constiinta te-au lovit?!:oops: Cine te-a suparat?! Spune-mi mie!:strong:Ai scris, foarte bine ca ai scris. Nu o sa ne apucam acum sa criticam pe cineva dupa criteriul zodiei in care s-a nascut!:rolleyes:
Sa ne mai scrii.

Uite un cadou virtual de la mine:

[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu întotdeauna am fost atrasă de această latură şi pot spune că, uneori studiez astrologia şi horoscopul atunci când trebuie să iau anumite decizii sau atunci când simt că lucrurile nu merg cum trebuie sau când stărea mea de spirit nu este foarte OK. Citesc uneori previziunile lunare pe
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
MonicaN01, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)
Horoscop ContSters74561 ContSters74561 [b]Berbec (21.03-20.04)[/b] Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si incaierarilor. Animalul sacru:barzaunul Personalitate: Berbecul ... (vezi toată discuția)
Avertisment impotriva publicarii horoscoapelor etc Iohanat Iohanat Sine ira et studio malo. Superstitiile religioase, magice (ca horoscopul) sau altele, sunt nestiintifice si nemorale; ele pot fi periculoase pentru sanatatea ... (vezi toată discuția)