avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sa discutam deschis despre zodia care ne ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals

Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul zodiilor.
Sunt LEU. Imi convine....(ce altceva puteam sa fac....m-am nascut asa...).
Sunt agresiva, nemultumita, nesatula, fac pe desteapta in tramvai, si pe deasupra, mai vreau si ca ceilalti care intra in contact cu mine, sa ma aplaude cand intru in camera! Despre sex sa nu vorbim....desi, contrar aparentelor, sunt o familista convinsa!
Ma gandesc ca si alte persoane care nu apartin zodiei au aceleasi caracteristici (insusiri)...Doar ca nu sunt pregnante.

Nu stiu cat va suscita acest subiect interesul ( sa dea :angry: sa nu va suscite)


Eu va multumesc,

astept zodia TA


edit later: am uitat sa spun ca nu am defecte!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: MonicaN01 , utilizator 15:07, 21 Aprilie 2020
Buna seara!
:luck:
@Herra_
Nu stiu cat va suscita acest subiect interesul ( sa dea :angry:sa nu va suscite
- în cazul ăsta nu îndrăznesc să nu răspund.
Conform cu zodiacul sunt "fecioară" :">

Pentru mine zodiacul e echivalent cu "datul în bobi"...
Păi aş fi avut eu curaj să scriu azi "horrorscopul" în topicul "Zodiac :)" dacă aş fi crezut, eu vi l-am scris spre amuzament, cer iertare dacă am produs vreun disconfort!

"Fecioara
Este o bătaie de cap pentru toată lumea" - nu zic că n-o fi aşa dar "să scoată mizeria de sub frigider, iar de obicei acolo este un Taur deprimat." - asta chiar nu mi se potriveste! :)
:D
Acum, la modul serios, nu cred în această ordine prestabilită a trasăturilor de caracter funcţie de zodie.





Buna dimineata, zodii !:) si bine ati venit pe topic.

Ca sunt sau nu adevarate, ne dau adesea prilej de amuzament!

www.avocatnet.ro/content/for...

Sa aveti o zi frumoasa!
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
Herra_, utilizator

Si eu vreau sa ma joc (bine ca am vointa) ca la ora asta nici la Politie n-a deschis!
Scriu despre zodia care ma caracterizeaza...
Mda: nascut in zodia Balanta si-s caracterizat de zodia Leu. Fals. what? :wassat:


”Analizez” ceea ce-am postat zilele trecute in celalalt topit

Balanta
Cum te indragostesti: Foarte des, la prima vedere.
Defect din nastere - prostul obicei de a nu privi si a doua oara; privind a doua oara... Balanta fuge, si-o ia de la capat.

De cine te indragostesti: Deoarece nu poti trai fara dragoste, adesea te indragostesti de ideea de iubire si nu de persoana in carne si oase.
Poate o persoana din muschi si oase are mai multe sanse
Si Balanta se roteste :rofl: ametita, indragostita de viata, in general! :giggle:

Cat de profunde sunt sentimentele tale: Daruiesti foarte multa iubire si pasiune. Iti doresti cu adevarat sa ai o relatie de cuplu fericita si faci totul pentru acest ideal.
:yawn: Daaa.... Cum sa fii fericit cu forta? Ca si asta poate insemna ”faci totul pentru acest ideal”

Gelozie si posesivitate: Nu exagerezi cu posesivitatea insa scenele tale de gelozie, atunci cand le faci, sunt memorabile.
Balantele sunt posesive! Daca esti un colier din aur alb! Fiind un om... Balanta nu se deranjeaza sa afle unde esti! Scenele de gelozie... Ce-i aia ”gelozie”?

**
Balanta e singura zodie care nu-i reprezentata de ceva... care poate fi viu. Oare ce sa insemne asta? Cantar viu intalnim numai in desene animate. O fi Balanta personaj de desene animate? :hm:

**
Sa ne intelegem: mie-mi place sa citesc despre zodii si o fac de cate ori am un horoscop sub nas - mai ales dintre cele haioase! Mi-ar placea sa vad un om si sa-mi zic: ”asta-i in zodia 13”! Si pentru ca nu ne putem recunoaste ”conform trasaturilor zise in zodiac” se cheama... castig usor si frumusel
Nativii din zodia Berbec sunt berbeci si berbeci.
Calitatile/defectele acestora se pot dezvolta/diminua, in plan temperamental si al aptitudinilor native, prin educatie si autoeducatie. In ceea ce ma priveste, prezicerea zodiacala s-a adeverit benefic.
Ca un Berbec ce sunt, din cand in cand reapare acea surpriza placuta: sarbatorirea zilei de nastere concomitent cu cea a sarbatorilor pascale (florii, pasti ale viilor sau ale blajinilor)
Buna,
Sunt rac si recunosc ca merg uneori inapoi dar am o scuza :rolleyes:, sa nu uit pe/de unde am venit:ok: lucru pe care il consider esential in "pavarea" viitorului.
Nu prea am ce sa mai adaug la descrierea amanuntita a racului facuta de Gabriela si in care ma regasesc intru totul :rolleyes: dar as justifica putin (caracteristic, nu? :giggle:) doua dintre caracteristicele racului descris in linkul indicat de Herra.

Simbol: Racul. Care merge indarat si in laterala, adica niciodata drept. Ascuns. Intortocheat. Cu o carapace pe care cu greu poti sa o spargi.

In descrierea racului clasic au intervenit schimbari majore datorate necesitatii de a se adapta la seceta si la gropile din asfalt :magic: am gasit scuza pentru care nu merg niciodata drept si niciodata doar inainte. O consider o forma de adaptabilitate si ma coafeaza in mare masura:yes: ...carapacea :hm: atat de buna si atat de necesara deseori ne transforma in broaste testoase imposibil de induplecat :weg: dar cand iesim, dupa acumularea unei noi energii, suntem din nou stapane pe noi, gata sa infruntam orice ne ofera viata indiferent ca este bun sau rau. Apelativele "ascuns si intortocheat" au semnificatie clara si complet justificata pentru mine, nu sunt decat dorinta de a crea si descoperi in acelasi timp misterul + experimentarea cailor de urmat :secret:
Element: Apa. Mai exact spus apa care se scurge printre nisipuri miscatoare. Acum e bine si pasarelele canta, va plimbati pe o plaja insorita, in secunda urmatoare te zbati sa scapi din clestii lui care te trag spre o gaura neagra. In care e destul de probabil sa iti petreci restul vietii. Apa si otetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.

Personal, doar in vecinatatea apei simt o reala liniste si vad in ea izvorul celor mai bune decizii doar pentru ca, confortul oferit de energia binecunoscuta a apei, imi da posibilitatea sa analizez obiectiv orice situatie. Apa nu m-a inselat niciodata:thumbup:
O zi minunata tuturor!
:coffee:
L.C.
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
Laura Ciobeica, moderator

Alte discuții în legătură

Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)
Horoscop ContSters74561 ContSters74561 [b]Berbec (21.03-20.04)[/b] Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si incaierarilor. Animalul sacru:barzaunul Personalitate: Berbecul ... (vezi toată discuția)
Avertisment impotriva publicarii horoscoapelor etc Iohanat Iohanat Sine ira et studio malo. Superstitiile religioase, magice (ca horoscopul) sau altele, sunt nestiintifice si nemorale; ele pot fi periculoase pentru sanatatea ... (vezi toată discuția)