avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... PRIETENE pierdute=otv
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

PRIETENE pierdute=otv

Buna seara,

Sper din toata inima ca aceasta seara sa fie buna pentru voi.A mea a fost distrusa.De ce va veti intreba?.Titlul va poate edifica partial.Sunt extrem de suparata dar mult,mult mai mult furioasape mine,pe ele,pe televiziuni ( unele ). Nici macar nu mai stiu cine este vinovat(a),cum a inceput,cum s-a derulat schimbul de pareri,de cuvinte. Finalul a fost cumplit de jenant pentru mine ca gazda si extrem de dureros ca prietena.Ce s-a intimplat???
Astazi am primit vizita "bunelor si vechilor" mele prietene (2) frumoase,f frumoase interior,inteligente,deosebite.Ne-am asezat la cafele si la mici birfe,asa ca intre fete (fara soti desigur) subiecte feminine:ca tu nu te-ai schimbat,ca tu esti mai frumoasa ca femeie,ca tu esti la fel de eleganta si distinsa,...am ris de nebuniile din anii studentiei,doamne, de cite nebunii am fost capabile...acum ne infiorau putin,dar atunci erau cotidiene si multe ne erau trecute cu vederea pentru ca eram numite "frumoasele anului cuminti".
Usor,usor,cursul discutiilor a alunecat cu usurinta de la starea materiala,sentimentala, la politica si a culminat cu aparitiile tot mai dese ale lui D>D la un alt post tv. la fel de stresant pentru mine si bineinteles continutul emisiunilor respective imi provoaca o maltratare psihica iesita din comun.
Eram atit de nervoase incit am fost capabile sa ne jignim cum nu mi-am imaginat.
Cert este ca scorul a fost 2-1 pentru ele.In citeva secunde au disparut bunul simt,vechea si frumoasa prietenie,totul,totul .
Am luptat ca o leoaica sa-mi pastrez prietenele,dar lupta a fost inegala iar eu orbita de furie le-am aruncat in fata ;
PE CIT SUNTETI DE FRUMOASE PE ATIT DE PROASTE si ca tragedia sa fie deplina sotul meu auzind cearta noastra a facut "imprudenta sa-mi reproseze "draga mea ce e cu tine?te-ai sonat? am avut citeva secunde de blocaj total si nu stiu nici acum de ce i-am spus cu o ura si-un dispret cumplit:
"SA TE DUCI LA DRACU SI TU CU ELE"
Sunt extrem de speriata,debusolata,confuza nu reusesc sa ma remontez.

CIT AM GRESIT? CUM? CE MAI POT RECUPERA?

Sentimentul meu actual este ca
nu mai vreau sa-i vad pe niciunul ma doare.
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
silvia p, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:40, 14 Septembrie 2010
Sfaturile sunt dificile pentru ca nu exista retete ale fericirii.
Totusi : Meditati si puneti in balanta bunele si relele,iar in functie de aceasta luati hotararea cea mai corecta,eventual cea care sa va avantajeze pe amandoi,un fel de judecata solomonica sau procedati precum croitorul:"masurati de mai multe ori si taiati o data"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul otv vasi49 vasi49 la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti? (vezi toată discuția)
Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals Herra_ Herra_ Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul ... (vezi toată discuția)
Stopare amenintari Emil27 Emil27 Buna ziua, Sunt in divort cu sotia mea, am incercat sa rezolvam divortul prin mediere, dar nu cred ca vom reusi (am explicat aici situatia in alta intrebare), ... (vezi toată discuția)