avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pret teren/mp?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pret teren/mp?

Stiti cumva cat mai este mp/teren intravilan, pentru zona 3?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:58, 4 Decembrie 2010
de unde ?
nu ati menționat ....:O
Dumneavoastră nu știți cât să cereți pentru partea care vă revine prin moștenire? Așa cum cel care vrea să rămână cu terenul v-a oferit o sumă, cu care nu sunteți de acord, puteți și dumneavoastră să cereți cât vreți. Nu văd la ce vă ajută valorile de expertiză.
Oras din judetul Galati
Da....Deci ni s.a oferit o suma modica fata de cat ni s.ar cuveni(de exemplu daca am vinde terenul)...de aia eram interesata de cat ajunde mp/teren
[ link extern ]
Asta ca să aveți un punct de plecare. Sunt valori minime estimate, prețul pieței este mai mare oricum, și sunt folosite de notarii publici pentru determinarea impozitului pe tranzacțiile imobiliare.

Alte discuții în legătură

Taxa notariala minima succesiune teren arabil 1500 mp in otopeni CST1976 CST1976 Buna ziua, as dori sa va intreb care este taxa notariala minima pentru succesiune pentru un teren de 1500 mp in orasul Topeni care figureza ca teren arabil? ... (vezi toată discuția)
Schib locuinta,taxe si impozite,modalitati de rezolvare amaria72 amaria72 Detin un apartament la casa in suprafata de 72mp,si teren 123mp si doresc sa fac un schimb cu un apartament mai mic ca si suprafata,cca 55mp plus o sulta de ... (vezi toată discuția)
Cum sa stabilesc valoarea unui apartament? ank15ank ank15ank Doresc sa pun in vanzare un apartement de 2 camere, spatios. Este situat in zona centrala din orasul Zalau, apartamentul este la etajul 1. Va cer sfatul ... (vezi toată discuția)