avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas MApN
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas MApN

Buna ziua,

Tatal meu a fost angajat MApN si a decedat in anul 2000. La vremea aceea eu aveam 14 ani iar sotia tatalui meu (mama mea vitrega) a depus dosar de pensie de urmas la MApN doar pentru fiul sau. Eu am fost institutionalizat. Nu am beneficiat niciodata de pensie de urmas dupa tatal meu. Vreau sa stiu daca mai pot beneficia de acest drept sau daca este posibil sa solicit retroactiv pensia de urmas.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas nesolicitata elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Am si eu o problema. Ginerele meu in varsta de 26 de ani a ramas orfan la varsta de 14 ani. La acea vreme primea pensie de urmas dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas HARITINA HARITINA Buna ziua, In luna mai 2008 sotul meu de 32 ani, a decedat in urma unui accident de munca. Eram casatoriti de 6 ani si 8 luni si aveam un copil in varsta de ... (vezi toată discuția)